Vijesti

Call of Duty: Black Ops 4 battle royale mode igrati će maksimalno 60 igrača

Procurilo je brojka koju smo svi barem približno očekivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još tamo negdje u svibnju, po najavi nove Call of Duty igre, raspisali smo se o broju igrača u Blackoutu koji će biti “kodovska” iteracija battle royalea i po svemu sudeći – glavna uzdanica Black Opsa 4. Jer prvi put u povijesti, velika Call of Duty igra neće imati klasičnu single player kampanju. Activision i Treyarch sve karte bacaju na online multiplayer.

Tada, kad smo pisali o broju igrača, referirali smo se na intervju koji je za Eurogamer dao dopredsjednik Treyarcha Dan Bunting, a koji se na pitanju o broju igrača započeo izvlačiti.

Naime, odmah je postalo jasno kako Blackout neće gotovo sigurno sadržavati 100 igrača, brojku na koju smo naviknuli u drugim battle royale igrama, dok je Bunting potvrdio kako će taj broj biti veći od 50.

Sad je procurio navodni screenshot iz igre na kojem se jasno vidi kako se ipak radi o brojci od 60 igrača. Što ne mora nužno biti loše, ako se gameplay optimizira kako treba, a sigurni smo da je Treyarch sposoban za takvo nešto.

.blackops460igraca.jpg

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano