Vijesti

Dark Souls III će u idućoj zakrpi dobiti podršku za PS4 Pro

Patch stiže u petak kao priprema za nadolazeći DLC, The Ringed City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FromSoftware i Bandai Namco su službeno najavili novu zakrpu koja će biti dostupan u petak kako bi pripremili igru za novi DLC koji nam stiže krajem mjeseca. U popisu promjena je navedeno kako će PlayStation 4 verzija konačno dobiti službenu zakrpu za PlayStation 4 Pro konzole. Developeri navode kako će zakrpa povećati frame-rate za vlasnike PlayStation 4 Pro konzola.

Dark Souls 3 je već dobio poboljšanja u izvedbi zahvaljujući boost opciji na PS4 Pro koju smo dobili u 4.5 ažuriranju sustava za konzolu. Izgleda da će developeri otići korak dalje sada s službenom zakrpom koja će još efikasnije iskoristiti dodatnu snagu Pro konzola. Ostaje za vidjeti što točno znači “veći frame-rate” koji je naveden u popisu promjena. Nekako sumnjamo da će developeri povisiti frame-rate na 60 sličica u sekundi kao u Dark Soulsu 2, ali svakako bi bilo poželjno da se 30 FPS izvedba u potpunosti stabilizira i skroz srede problemi s frame-paceingom koji su prisutni u brojnim FromSoftware igrama. Nadamo se da će FromSoftware uskoro ubaciti sličnu Pro podršku i za Bloodborne.

Zakrpa nam priprema teren za The Ringed City DLC i donosi nove mape, brojne fixeve i promjene u balansu. Svakako pročitajte i potpuni popis promjena. Zakrpa će biti dostupna 24. ožujka u 15 sati. The Ringed City izlazi 28. ožujka za PS4, PC i Xbox One.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano