Vijesti

Diablo III stiže krajem godine na Nintendo Switch

Eto ti te đavle! Bilo je samo pitanje vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netko se u Forbesu fino laganini zeznuo i izbacio (sada već maknuti članak) u vezi toga kako Diablo III dolazi na Nintendo Switch. Trebali su poštovati embargo i staviti tu najavu tek idući dan, odnosno danas, ali im se očito omaklo. Naravno, kada internet to vidi, tada je gotovo. Nijedna informacija ne promakne. Također, potvrđeno je kako je informacija točna te će Diablo III doista doći na Switch krajem godine.

Prema dostupnim informacijama, Diablo III Eternal Collection bi trebala biti kompletno ažurirana igra sa svime što je dosada izašlo kroz sve ove godine. Tako da će sadržavati Reaper of Souls ekspanziju i Necromancer dodatak. A da to ne bude sve, Nintendaši će tradicionalno dobiti neki element ekskluzivan samo za njuhovu inačicu igre. Radi se o armor setu zbog kojeg će igrač izgledati kao Ganondorf (glavni negativac i princ tame iz The Legend of Zelda serijala).

DiabloIIIGanondorf.jpg

Što se tiče multiplayera, naravno da će tu doći do izražaja sposobnosti Switcha. Posebno bi trebala zanimljiva mogućnost igranja do 4 igrača kooperativno na jednom uređaju. Ako baš sva 4 igrača imaju zasebno Switch, moguće je igrati i tako da svatko koristi svoj za što neće trebati internetska konekcija. Zadnja opcija je tradicionalan on-line ili čak mješavina gdje ponešto igrača može biti lokalno, a ostatak na mreži.

Ako vas zanima cijena, ne trebate ni pogađati kolika će biti. Ne znate? Cent manje od 60$ ili na našim područjima vjerojatno oko 60€. Kotaku kaže kako je to prvi put da Blizzard izbacuje igru za Nintendovu platformu nakon 15 godina. Time se referira na igre Lost Vikings, Rock ‘n’ Roll Racing i Blackthorne koje su izašle za GameBoy Advance 2003. godine (inicijalno su izašle još za prastari SNES). U svakom slučaju, lijepo je vidjeti povratak pa makar se radilo o nekoliko godina staroj igri. Nadajmo se da će biti dobro prihvaćena kod Nintendo publike.

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano