Vijesti

Fallout 76 besplatan idućih 7 dana; sutra dolazi BR mode, a na jesen pravi questovi, NPC-ovi i to sve za džabe

Je li gaming svijet otišao kvragu kad ja u 5 sati ujutro pišem da će Fallout 76 dobiti NPC-ove? Sve je moguće. Naime, sjetite se da su iz Bethesde rekli da Fallout 76 neće nikad dobiti NPC-ove jer Fallout 76 je sasvim nešto novo i divlje? S velikim Wastelanders ažuriranjem koje stiže na jesen, Fallout 76 zapravo postaje sve više Fallout kakvog su igrači i željeli. Dolaze pravi questovi, dijalozi i story misije, te NPC-ovi. O da.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, sve ovo dolazi besplatno.

No, već danas Fallout 76 je besplatan na svim platformama i biti će besplatan idućih 7 dana tako da možete isprobati igru. Ne samo to, nego danas u igru dolazi Fallout battle royale mode nazvan Nuclear Winter.

52 igrača bore se do zadnjeg dana i pobjede, a ovaj battle royale mode je također besplatan. Budući da je i igra besplatna znači da možete isprobati i Nuclear Winter.

Iz Bethesde su se posuli pepeom i obećali su slušati igrače koji nisu nikad željeli only multiplayer Fallout 76. Možda još nije vrijeme da bacite igru u smeće? Pričekajte jesen i NPC ažuriranje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano