Vijesti

Insurgency: Sandstorm ima velikih problema na konzolama, developer je sada onemogućio 4K rezoluciju

Dolaskom na konzole prošli tjedan, Insurgency: Sandstorm je ljubiteljima FPS-ova mogao biti sve što su tražili dugo vremena. Ali, nažalost, on to još nije. Barem ne u ovakvom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisno igrate li ga na Xbox ili PlayStation konzolama, Insurgency se često ruši, a slika se smrzava i to najčešće na novim konzolama. Developeri sumnjaju da je problem u rezoluciji, odnosno u snazi potrebnoj za njezino iscrtavanje, stoga su u netom izdanoj 1.04 zakrpi onemogućili igranje u 4K na PS4 Pro, PS5, XSS i XSX konzolama.

Pričekajte još neko vrijeme

Developeri tvrde kako se radi tek o privremenom rješenju dok ne otkriju gdje točno leži problem. Osim tehnikalija, Insurgeny: Sandstorm pati i od brojnih bugova koji uključuju stapljanje likova sa zidovima, nedostatak nekih zvučnih efekata, krivih optika na oružjima i sličnih.

Dakle, developeri iz New World Interactivea imaju još puno posla, a mi bismo preporučili odgodu kupnje na još koji tjedan dok se ne ispeglaju porođajni problemi. Jer, kada sve valja, Insurgency: Sandstorm je jedan poseban shooter koji zaslužuje priliku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano