Vijesti

NieR: Automata će krajem mjeseca dobiti demo za PlayStation 4

Square Enix je najavio posebno Black Box izdanje za igru, a uskoro ćete moći i sami isprobati ovaj akcijski RPG PlatinumGamesa u novom demou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nier: Automata nam stiže iduće godine za PlayStation 4 i nakon toga i za Steam, a dobre vijesti su te da nećete morati dugo čekati kako bi zaigrali ovaj akcijski RPG budući da je Square najavio novi demo. Igrivi demo će se pojaviti na PSN-u 22. prosinca u kojoj ćete moći zaigrati kao android 2B sa suborcima u napuštenoj tvornici, nešto slično što smo mogli vidjeti u raznim trailerima. Demo će biti dostupan u svim regijama tako da nije potrebno raditi japanski račun kao za Final Fantasy XV.

nier 1

Izdavač igre, Square Enix, je najavi i posebno Black Box izdanje za igru koje sadrži mnoštvo dodataka ali i visoku cijenu od $189.99. Black Box izdanje igre sadrži figuru YoRHe 2B, steelbook, artbook s tvrdim koricama,bonus DLC-e i posebnu crnu kutiju. NieR: Automata izlazi 10. ožujka za PlayStation 4, a nakon toga i za PC koji još nema točan datum.

https://www.youtube.com/watch?v=QeKnZJHt6Fc

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano