Vijesti

PES 2017: Konami objavio datum izlaska i cijene

Konamijev nogomet stiže dva tjedna prije FIFA-e 17, s nižom cijenom za PC i prošlu generaciju konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Konamija je stigla objava da će nova inačica njihove nogometne simulacije izaći 15. listopada na Velike Britanije (i Europe), dok će taj datum za područje sjeverne Amerike biti dva dana ranije. Također je objavljeno da će cijena igre za PS4 i Xbox One biti klasičnih 60 dolara, dok će vlasnici PS3, Xboxa 360 i PC-ja igru platiti 20 dolara manje.

Konami nije dao detalje o sniženju cijene za prošlu generaciju konzola i PC, no to nije ništa previše neuobičajeno. Sličan “popust” dao je i EA za svoju NHL franšizu.

pes1

Konami je također otkrio da će svi koji prednaruče PES 2017 dobiti mnogo bonus predmet za MyClub, iako se još ne zna što će to točno biti. Citiramo Konami, više informacija bit će dostupno “uskoro”.

PES 2017 pokretat će Fox Engine koji je dao život Kojiminom Metal Gear Solidu V: The Phantom Pain, a za novu verziju nogometa Konami obećava “nova dostignuća” u vizualima i gameplayu.

Da ne zaboravimo, izravni konkurent, FIFA 17, izlazi na svjetsko tržište 29. rujna (u Americi će to biti dva dana ranije).

pes2

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano