Vijesti

Sekiro: Shadows Die Twice dobio zadnji trailer prije izlaska i stvarno je genijalan

Dok se na našem forumu pitaju zašto je malen interes za ovu igru i gdje “hype” koji prati igre iz From Softwarea, mi možemo samo reći da pogledate zadnji trailer prije izlaska igre koji je baš odličan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već smo pisali kako From Software plasira trailere na način koji svi mi gameri volimo, a to je da su puni gameplaya i sadržaja. Ovaj zadnji trailer traje oko 5 minuta, prepun je gameplaya, ali također objašnjava i pokazuje priču i sve što možete očekivati od igre.

Ako vas zanima i sustav napredovanja i nadogradnje lika, svakako pogledajte trailer jer je napredak u igri potpuno drugačiji od dosadašnjih From Software igara.

Ako vam nije ni ovo dovoljno, možete pogledati čak 20 minuta novog gameplaya. Igra dolazi za 3 dana na PS4, Xbox One i PC. Mi se nadamo da će se aktivnost na forumu tada povećati i da će svi smoći snagu napisati post na “odvratno bijelom i nepreglednom forumu” koji ubija oči. (Smiješak).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano