Vijesti

Shadow of the Tomb Raider bit će najteži nastavak cijelog serijala

Dobra vijest, ali se samo nadamo da Lara Croft ipak neće baš toliko stenjati kao u prošlom nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daniel Chayer-Bisson, direktor igre, bez mnogo okolišanja je izjavio za časopis EDGE da će Shadow of the Tomb Raider biti najteža igra u povijesti franšize.

“Rekao bih da će ovo biti najteži Tomb Raider od svih Tomb Raidera. To je bitno jer će Lara biti daleko iskusnija. Igra će biti veća, bit će teža, a prva zagonetka koju ćete rješavati bit će veoma teška”, priča Chayer-Bisson.

Srećom, developeri se ipak neće zaustaviti samo na otežavanju samog gameplaya. Nakon što je prethodni nastavak, Rise of the Tomb Raider (pročitajte našu recenziju), imao prilično mlaku priču i slabo karakterizirane likove, čini se da bismo mogli očekivati i napredak na tom polju.

“Vidjet ćemo Laru u konfliktu sa samom sobom. Bit će tu i antagonist koji bi u svojoj vlastitoj priči mogao biti protagonist kojeg tjera snažna motivacija jednako kao i Laru. Igrači će razmišljati o Larinim postupcima i stalno ih preispitivati, priča Jill Murray, glavna scenaristica.

Shadow of the Tomb Raider izlazi 14. rujna za PS4, PC i Xbox One, a na linku koji slijedi pronaći ćete trailer za koji je teško reći da nam se nije svidiorailer za koji je teško reći da nam se nije svidio.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano