Vijesti

The Evil Within 2 će odsada biti još strašnije iskustvo iz prvog lica

Stupanj imerzije se upravo povećao, a proporcionalno time i količina neželjeno ispuštenog sadržaja u gaćicama preplašenih gamera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiglo je novo ažuriranje za The Evil Within 2 pod brojem 1.04 koje popravlja prikaz nativne rezolucije od 2240 x 1260 na 4K monitorima i TV-ima. Ovoga puta nema nikakvih problema i takva razolucija se ispravno prikazuje na dotičnim zaslonima. Dakako, to se odnosi na vlasnike PlayStation 4 Pro konzole. No to zasigurno nije razlog zašto čitate ovu vijest. Razlog zašto ste ovdje je taj što osim uobičajenih sitnih ispravaka ažuriranje 1.04 donosi mogućnost igranja The Evil Within 2 iz prvog lica!

O da, The Evil Within 2 sada dobiva “First Person Mode” koji se može aktivirati pod Options>General. Čini se kako Resident Evil VII neće biti sam već će dobiti dostojnog “brata po oružju”. A kako bi to lijepo ovjekovječila, Bethesda je na Valentinovo izbacila prigodan kratki video koji traje kraće od 1 minute.

Ali ima jedan problem. Biseri iz Bethesde su u taj kratki video uspjeli ubaciti SPOILER! Tako da vas UPOZORAVAMO da ako si ne želite pokvariti doživljaj igre ni na koji način jer ju još niste igrali, NE GLEDAJTE video. Ostali na koje se upozorenje ne odnosi, izvolite:

https://www.youtube.com/watch?v=gIkC8DXT2fI

Šteta što ne postoji podrška za VR uređaje. Ako jednom naprave neko novo ažuriranje, stvarno bi bilo zgodno da i to naprave baš kao što to ima već spomenuti Resident Evil VII. Totalno bi pasalo.

{loadposition ia1}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano