Tom Clancy’s The Di...
 

Tom Clancy’s The Division 2  

Stranica 12 / 12
 

Nevjerojatno je koliko je igra prožeta sitnim malim bugovima. Niti jedan nije velik, gamebreaking ili grozan, najviše možda nervira kada neprijatelj ne prođe kroz vrata usred misija koja tada ostane zbugana ili kada control point oficir ne želi primiti supplies. No osim tih sitnica, nevjerojatno koliko je većina toga dosta ispeglana. Čak se ni ovi sitni bugovi ne dešavaju toliko često da bi se s podsmijehom govorilo o dobrom starom Bugsoftu. 

Jedino dva trofeja nikako ne mogu osvojiti, iako sam (barem mislim) nekoliko puta napravio što treba; oživiti random lika kojem se pridružim u sešnu te poskidati tenku oklop komad po komad. 

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 15. travnja 2019. 13:30
Flipper
Moderator

Koliko sam puta već odigrao Jefferson, Grand Wash. Hotel i Bank HQ i prokleti Merciless ne pada. 😀 A ni onaj Exotic shotgun na drugim misijama. Neka idu u vraga. 

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 15. travnja 2019. 18:32

Dropao mi exotic LMG, koje smeće od puške, užas.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 15. travnja 2019. 19:03

Mene nema zadnja 4 dana u ZG-u pa nisam igrao, ali sam u prvih 4 tjedna skupio skoro 120 sati u igri. Nesto vise od 4 sata po danu. Takvim brojkama nisam bio ni blizu u najzescim danima u Uncharted 2/3 i Division 1. 

Naravno rukavice od 12% AR Damage jos mi nisu pale pa nemrem pocet slagat AR build. Ali slozio sam si neki build s AUG-om koji nije ni blizu gotov i kakva je uzivancija koristiti SMG nakon LMG-a. Ali ja ipak cekam AR.

 

@Icek - radi trofej za tenka. Trebas mu skinuti armor na obje noge i ruke, na glavi i onda ga tek ubit. Preporucam da igras Solo na Hard misiju American History Museum. Nije bas lagam trofej, ali ako to napravis, dobit ces ga, ja jesam. I slazem se za ove neke bugove koje si naveo, ali nije nista sto bi me istinski razljutilo kao u jedinici. Jos me nece biti par dana tako da cu imati tjedan odmora od Divisiona, nadam se da ce neki bugovi biti popravljeni, znam da dosta toga spremaju pred Raid.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 15. travnja 2019. 20:04

Ja isto sve slabije igram ovaj indie ''tactical'' shooter. Igram pravi tactical shooter koji ima player ekonomiju i milijun puta zabavniji first person gameplay.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 16. travnja 2019. 12:08

Nakon cca 170h ulupanih u ovu igru, vrijeme je za odmor od nje. Napravio sam sve što sam mogao, neda mi se beskonačno farmat ekzotike i materijale za gear set. Čekat će se Raid i nove misije i strongholdi. 

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 18. travnja 2019. 16:07

I ne treba dalje igrati.

Jer koji su to debili, da ti na heroic težini dropa ista govna i dalje, plus jedan item više.. Ljubičasto na heroic? israo bi im se u sred studija da mogu..

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 18. travnja 2019. 20:05

Nema me tjedan dana i odmah promjena ko u prici. Tek sam se vratio doma pa cu tek onda sutra pomnije procitati i pogledati sve moguce promjene. Valjda ce se ujednacit malo kvaliteta talenata.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 18. travnja 2019. 22:33
Stranica 12 / 12

Back to top button
Close
Close
  
Pričekajte

Prijava ili Registracija