Vijesti

Nintendo Wii U port Donkey Kong Country: Tropical Freeze će biti skuplji za Switch

Još mjesec dana nas dijeli do izlaska ovog odličnog 2D platformera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom skorašnjeg izlaska igre Donkey Kong Country: Tropical Freeze za Nintendo Switch, točnije 4.5.2018., stiže foršpan koji bi nas trebao “ufurati” u staroškolski 2D platformer privlačne grafike.

https://www.youtube.com/watch?v=_5p0SiWHwvw

S obzirom da je Nintendo Wii U neslavno prošao, bilo je za očekivati da će neke igre naći svoj put na Switch kako bi bile dostupnije širem broju korisnika. Među njima je upravo Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Zbilja bi bilo šteta da ovakva igra prođe ispod radara samo zato što je izašla na platformi koja je jako podbacila po pitanju prodaje.

U suštini je to doslovan port Wii U verzije igre (vjerojatno će tu i tamo igra biti grafički ispeglanija i u većoj rezoluciji) s jednim novitetom – Funky Mode u kojem ćemo igru moći igrati sa Funky Kongom. I to je to. Očito je to dovoljno da Nintendo za ovu igru traži 60$ ilitiga punu “retail” cijenu. Znamo da Nintendov hardware i igre jako dugo drže cijenu i da su generalno cijene njihovih igara visoke, ali ovo baš i nije fer kada znamo da je Wii U verzija igre koštala 50$ u trenutku izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano