FFA Focus

Reboot InfoGamer 2015: Uskoro počinje najveći regionalni gaming sajam

Sajam se održava na Zagrebačkom Velesajmu od 11. do 15. studenog

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto više od tjedan dana ostalo je do početka jednog od, kako se sami organizatori vole pohvaliti, najvećih gaming sajmova u Europi. Također, za četvrtu godinu održavanja u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom pripremili su atraktivno i nikad veće gamersko događanje.

Organizatori kažu:

Reboot infoGamer 2015 događat će se od 11. do 15. studenog na ZG Velesajmu i to u čak četiri hale – paviljonima 8, 8a, 9 te 11a. Posebnost ovogodišnjeg izdanja sajma jest u tome da su sve dvorane tematski fokusirane. U prvoj će se tako nalaziti blockbuster AAA publisheri, u drugoj predstavnici game development studija iz regije i Europe, u trećoj hardverske kompanije i storeovi te veliki prostor s analognim igrama (CCG, boardgameovi) te u četvrtoj posebno namijenjenoj eSports natjecanjima čak tri različite impozantne eSports arene s nekim od najvećih regionalnih eSports turnira.

Ova godina donosi i niz posebnosti i velikih atrakcija od kojih je jedna od interesantnijih prisustvo niza vrhunski opremljenih dedicated gaming merchandise storeova među kojima bi posebno istaknuli – Blizzard merchandise store, Metal Gear Solid merchandise store te Bee8Bit merchandise store. Ovaj puta će za trajanje sajma biti moguće direktno putem niza prisutnih najvećih regionalnih gaming hardware storeova kupovati i sve vrste gaming hardware opreme.

Posebno smo ponosni i na činjenicu da će se u hali 8a okupiti gotovo čitava regionalna games industrija uz ogroman broj gostiju iz svijeta (Izrael, Europa, Nizozemska, Egipat, Iran, UK, Mađarska, Češka itd.). Regionalnu industriju predstavljat će više od pedesetak nezavisnih game development studija po prvi puta predvođenih velikim imenima uključujući Croteam, LGM, Nordeus, Eipix, Nanobit, Gamepires, Exordium Games, Madhead Games, COFA Games i mnogim drugima.

Bit će to idealno mjesto da saznate sve o rapidno rastućoj games industriji u regiji u kojoj trenutno egzistira više od čak 100 raznovrsnih game development studija i nekoliko tisuća kreatora videoigara. Također ćete moći saznati kako napraviti svoje prve korake u edukaciji želite li se i sami okušati u toj najuspješnijoj zabavnoj industriji današnjice ili pak dokazati se u sada već renomiranom sajamskom Machina game jamu.

Najveće atrakcije ipak, kao i sve godine do sada događat će se u dvorani 8 u kojoj će izlagati Sony PlayStation, Activision Blizzard, Warner Bros. Interactive, Kinguin, Konami, VideoTop, Samsung, Hitbox te Reboot, a u kojoj će se nalaziti i posebno velika Fallout 4 Arena te Steam Machines Arena!

Na nikad većem main stageu do sad svakodnevno će se odvijati hrpetina prezentacija i velikih nagradnih igara za posjetitelje u kojima će vam naši parteri pokloniti ponovno više od 10.000 atraktivnih gaming nagrada! Raspored svih događanja na mainstageu bit će objavljen bliže datumu sajma dok će ostatak svih izlagačkih prostora kao i svi izlagači biti prisutni na sajmu svih pet dana!

Najveće regionalno gaming cosplay natjecanje ponovno će se održati s finalom u subotu u 12:00 a isti dan će se dogoditi i po prvi puta na Reboot infoGameru veliki vbloger i youtuber community event na kojem se će se okupiti vodeći predstavnici te zajednice iz regije!

Zahvaljujući našim partnerima iz Carte Magice ove godine tijekom sajma organizira se i veliki internacionalni Warhammer turnir u kojem će sudjelovati predstavnici iz čitave Europe!

Iako će znatan broj ulaznica biti dostupan na ulazu sve dane sajma, radi izbjegavanja gužve ovisno o broju posjetitelja svaki dan ćemo nastojati ograničavati njihove količine.

Inače, cijena jednokratne ulaznice (omoguće jedan ulazak) je 40kn tj. višekratne za svih 5 dana (neograničeni broj ulazaka i izlazaka) iznosi 90kn.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano