Vijesti

Originalna hrvatska steampunk avantura Viktor dobila datum izlaska i trailer

Viktor, otkvačena i originalna 2D point and click avantura koja je na Reboot Developu proglašena najkreativnijom indie igrom, sve je bliže izlasku nakon dvije godine razvojnog procesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Viktoru i pozitivnim dojmovima za navedenu igru već smo imali prilike čitati kroz izvještaj s Reboot InfoGamer sajma naše Noćne Mandragore.

Sada je razvoj napokon priveden kraju i zagrebački studio Spektar potvrdio nam je kako željno iščekivana avantura Viktor izlazi 17. ožujka, i kako sami kažu, taj datum zaokružite debelim flomasterom u vašem kalendaru. Simpatičnu igru tada možete očekivati na Steamu.

No što nudi Viktor, pitate se? Pa, priča prati Viktora, nezaposlenog vepra koji se nastoji nositi s gubitkom posla tako da ode na quest koji će ga dovesti do titule cara Austro Ugarske.

Zvuči dobro za početak? Igra će sadržavati hrpu mini-igara, od puzzli do borbenih dionica i utrka. Viktorovo putovanje odvest će ga do steampunk prijestolnica Beča, Krakowa, Praga, Budimpešte i naposljetku samog pakla gdje će se, uopće ne sumnjamo, upoznati zanimljive likove.

Uz to, Viktor će sresti mnogo slavnih povijesnih ličnosti (doduše, malčice karikiranih), poput Franza Kafke, H.G. Wellsa, Nikole Tesle, Dr. Jekylla, Frankensteina i mnogih drugih.

Ma, čemu više opisivati ovu živopisnu igru, kada će vam trailer najbolje prikazati što se nudi (a nudi se mnogo).

https://www.youtube.com/watch?v=FNJPH4QHzE0

Igri možete podržati na Thunderclapu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano