Vijesti

PC Gaming Show dobio nove sudionike

Ovogodišnja PC konferencija se polako puni, a sudionici su zaista respektabilna skupina ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki E3 sajam se bliži, a PC Gaming Show 2016 će se održati kako je i najavljeno, pa je vrijeme za nove informacije oko sudionika na istom. Najavljeno je kako će svoje izlaganje ili razgovor oko projekta imati studio Cloud Imperium, inače zaslužni za razvoj Star Citizena. Nadalje, imat ćemo prilike poslušat što ima za reći Studio Wildcard, koji je razvio Ark: Survival Evolved, te TaleWorlds Entertainment, iza kojih stoji odličan Mount & Blade. Možda manje poznat, ali nikako manje važan, svoju prezentaciju će održati i Torn Banner Studios sa novim projektom imena Mirage: Arcane Warfare.

Ranije su već najavljeni Bohemia Interactive, Relic Entertainment, Tripwire, a kako ove godine imaju aktualne naslove, biti će zanimljivo poslušati prezentaciju o trenutnim, ali i budućim projektima. Prošlogodišnji PC Gaming Show je bio uvertira u jedan novi koncept koji još nije viđen na E3 sajmu, sa vrlo opuštenom atmosferom i obiljem humora i dobre zabave. Ove godine redefiniran je cijeli koncept događaja, ali najavljene su objave novih naslova, eksluzivne prve snimke i sadržaj nadolazećih igara, te naravno razgovori sa legendama PC igranja. Događaj počinje 13. lipnja, a tijekom sljedećih dana saznat ćemo i ostale sudionike.
https://www.youtube.com/watch?v=P9GTWuhsd_Q

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano