Vijesti

Escape from Tarkov preplavljen je varalicama

I dok Activision priprema mod za nadolazeći Modern Warfare 2 koji će replicirati način igranja iz Escape from Tarkova, ovaj mega popularan naslov nalazi se u najgorem stanju od kad je izašao, žale se igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broj varalica je sulud, žale se po čitavom internetu. Wallhackovi i aimlockovi koriste se bez problema i gotovo da nema partije koju cheateri ne pokvare. Problem priznaju i sami developeri iz Battlestate Games razvojnog studija.

“Nikad nismo imali ovoliko varalica”, skrušeno će voditelj studija Nikita Buyanov. Žali se kako hakeri konstantno evoluiraju alate za varanje, pa iako baniraju stotine njih, problem ne jenjava. Dok objašnjava situaciju, ne čini se naročito optimističan.

Čini se da je totalno na gore krenulo od zakrpe 12.12.30, kada se pojavio i novi tip varalica – oni koji lete. I kao takvi, u zraku, u kombinaciji s drugim cheatovima, su nezaustavljivi.

Istovremeno, studio radi na dosad najambicioznijoj mapi imena Streets of Tarkov i pitanje je kako će balansirati između prijeko potrebnog održavanja te unaprjeđivanja igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano