Vijesti

Rasprodaja na Steamu je počela

Gaben je otvorio vrata svoje trgovine i bacio nam popuste u lice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je bilo najavljeno tako se i ostvarilo – velika rasprodaja na Steamu je sada aktivna. Za razliku od prethodnih godina ovoga put nema dnevnih flash prodaja jer su mnogi igrači propustili odlične ponude. Danas se kao preporučene akcije nalaze Witcher franšiza na popustu od 50 do 85%, The Elder Scrolls franšiza na popustu od 60 do 75%, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain snižen za 33%, ili, primjerice, GTA V na popustu od 40%.

steam.png

Rasprodaja završava 4. siječnja u 10 sati ujutro prema američkom računanju vremena. Ponuda uključuje tisuće igara svih žanrova i svatko može pronaći nešto za sebe što nije odigrao. Osim samih igara postoje i Steam karte koje možete skupiti tijekom ove zimske rasprodaje, a neke od njih su dostupne samo pregledavanjem Discovery Queuea. Međutim, trenutno je velika navala na Steamove servere, pa se naoružajte strpljenjem. Iskoristite ove velike popuste i razveselite nekoga za blagdane pomoću Steam Gift opcije.

Our Lord and Saviour Gaben!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano