Vijesti

PlayStation VR | Otkriveno kako će izgledati vanjski procesor

Poznati su svi ulazni i izlazni utori, koliko je to zapravo veliko i zašto ima ventilator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolege iz Eurogamera potvrdili su da će dimenzije “kutije” biti 140x140x35 mm, a to je bazirano na razvojnom hardveru, što se može ili ne mora u određenoj mjeri razlikovati od finalnog dizajna koji će se naći na policama trgovina. Kad bismo te dimenzije usporedili s konzolom Wii, bio bi to više nego duplo manji komad hardvera.

Eksterni procesor morat će se “smjestiti” između headseta i PlayStationa 4. Na stražnjem dijelu imat će utičnicu za napajanje, HDMI izlaz i ulaz, kao i USB port preko kojeg će biti povezan s konzolom. S prednje strane procesora bit će dvostruki izlaz koji ide prema PlayStation VR headsetu. Polygon je objavio da vanjski procesor izgleda kao na slici objavljenoj na Twitteru, iz Eurogamera to potvrđuju jer su imali priliku iz prve ruke vidjeti razvojni hardver.

psvr tw

Mogući izgled PlayStation VR-a objavljen na Twitteru

Pogled na stražnju stranu eksternog procesora otkriva sve već spomenute ulazne i izlazne utore, kao i ventilator.

psvr

Prema dostupnim informacijama čini se da će PlayStation VR predstavljati značajnu investiciju za igrače, a o tome koliko bi zapravo mogao koštati osnovni paket kad stigne u prodaju još uvijek možemo samo nagađati i prognozirati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano