Vijesti

Perception dobio novi gameplay prikaz

Ako niste čuli za Perception, nema brige. Bacite oko na gameplay jer ova igra to zaslužuje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ste čuli za BioShock i Dead Space, jel’ tako? Tako je. Onda će vam biti zanimljivo kada vam kažem kako Perception upravo dolazi iz glava i pera studija koji je radio na tim dvjema igrama. The Deep End Games odlučio je krenuti svojim stopama, a njihov prvi pokušaj upravo je malo drugačiji i inovativniji pristup horor žanru. Perception je upravo to, a to ćete odmah shvatiti kada pogledate gameplay igre.

http://www.youtube.com/watch?v=wWEAq3-s5Xk

Ako vam izgleda čudno, onda će vam biti zanimljiva informacija da ste u ulozi mlade i slijepe djevojke. Da, ne vidite ništa pa prostor i okolinu doživljavate na malo drugačiji način. Deep End Games ekipa lansirala je još prije uspješnu Kickstarter kampanju, a svaka prednarudžba igre pomaže ekipi da igru naprave i za PS4 te Xbox One. Igru možete prednaručiti preko Steama za $20. Posjetite službenu stranicu ako vas zanima ovaj inovativni naslov.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano