Vijesti

Naughty Dog | Bit će vrlo teško vratiti Nathana Drakea nakon Uncharteda 4

Što će se dogoditi s omiljenim junakom u završnom nastavku sage? Umire li?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pokušaju da objasni nedostatak planova za serijal Uncharted nakon što se objavi četvrti nastavak naslova “A Thief’s End”, Neil Druckmann iz Naughty Doga izjavio je za The Sun nešto što bi moglo biti jako bitno za priču i završetak Uncharteda 4.

“S ovakvim završetkom priče, bit će vrlo teško vratiti Nathana Drakea nakon Uncharteda 4”, kaže Druckmann. Naravno, i sam naslov “A Thief’s End” ne sluti na dobro.

“Jako dugo se družimo s ovim likom. Na vrhuncu je svoje popularnosti, pa to nikako nije dobra poslovna odluka. Ipak, osjećamo da ćemo mu odati najveće priznaje tako da ode kad je na vrhu, da na pravi način završi svoju priču”, priča Druckmann i dodaje da je Sony vlasnik franšize Uncharted, pa će možda otići u prošlost ili nastaviti s novim glavnim likovima, po uzoru na ono što BioWare radi s Mass Effectom ili ono što se događa s Gears of War serijalom.

Nitko ne zna što bi se moglo dogoditi, ali pouzdano znamo da će priča Nathana Drakea završiti 26. travnja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano