Vijesti

Dinamo Zagreb u PES-u 2016

Nogometni klub iz Maksimira objavio je kako će biti dostupan u PES-u 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo Zagreb vraća se u nogometne vode virtualnog svijeta s idućim ažuriranjem PES-a 16, objavio je danas klub iz Maksimira. Tako će svi ljubitelji Dinama, ali i oni hrvatskog nogometa općenito, dobiti priliku ponovo zaigrati s domaćim klubom prvi put nakon PES-a 13.

Klub je na službenoj stranici izjavio: „Dinamo je početkom godine dobio još jedno priznanje i Modri su uvršteni u jednu od najpopularnijih nogometnih igara na svijetu:Pro Evolution Soccer! Naravno, fantastična godina u kojoj su Modri osvojili naslov prvaka bez poraza, dodali i Kup, a potom u drugom dijelu godine igrali Ligu prvaka svakako je utjecala na ovakvu odluku proizvođača igrice pa će tako najbolji hrvatski klub ujedno biti i jedini službeno licencirani iz Lijepe naše.“

Nakon što su već po samom izlasku igre dodani dodatni klubovi, tako je sada i Dinamo uvršten na listu novih klubova koji će se naći u igri.

Također vrijedi napomenuti kako Dinamo u suradnji s Konamijem dijeli 8 kopija igre, a kako biste ostvarili mogućnost dobitka posjetite službenu Facebook stranicu kluba.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano