Vijesti

Assetto Corsa stiže na konzole

Kunosov simulator konačno je dobio datum izlaska na konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PC igrači su već upoznati s ovom igrom i mnogi hvale vozni model i realistični pristup utrkivanju. Igra je od 2013. bila u early accesu na Steamu, a završna verzija je izašla samo za PC krajem 2014. Talijanski developer Kunos Simulazioni je na prošlogodišnjem E3 sajmu najavio izlazak za novu generaciju konzola, a danas smo konačno dobili i službeni datum izlaska.

Assetto Corsa će izaći za PS4 i XONE već 22. travnja. Vozni model će biti identičan kao na PC-u uz minimalne UI promjene i novi launcher prilagođen za konzole. PS4 igrači će moći uživati u ovom simulatoru na 1080p i 60 FPS, dok će XONE verzija podržavati nativnu 900p rezoluciju uz 60 FPS. Igra trenutno podržava 16 vozila u offline modeu i 24 za multiplayer utrkivanje. Developeri su izjavili kako se do samog izlaska to još može promjeniti. Kunos Simulazioni trenutno broji tek 27 zaposlenika.

Portal Eurogamer objavio je gameplay sa PS4 verzije:

https://www.youtube.com/watch?v=RRS-y2LopOU

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra