Vijesti

Secret Of Mana gameplay prikazom baš i ne prikazuje sav svoj raskoš

Iz svih pora ove igre curi vizualna generičnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon najave da će raditi na 3D remakeu igre Secret Of Mana, Square Enix za PAX 2017. je izbacio Twitch video u kojem prikazuje sam početak igre i ponešto gameplaya uz komentiranje.

https://www.youtube.com/watch?v=Aum1ffTwqms

Zašto naslov kaže da igra ne pokazuje sav svoj raskoš? Nazovite nas bahatima, ali 3D modeli i grafika općenito izgleda kao da je sastavljena od standardnog libraryja iz RPG makera bez trunke individualnosti. Okvir za tekst izgleda kao da se radi o portu mobilne verzije. Evo kako to izgleda u usporedbi s originalom:

https://www.youtube.com/watch?v=iyuInJt1AN4

Ako išta, barem su dodane ekstra animacije koje zbog limitacije 16-bitnog hardvera nisu bile moguće pa je imerzija kudikamo bolja. Ali da je to moglo biti i bolje, moglo je. Samo da igra bude vjerna originalu 100% po pitanju gameplaya i bit će sve okej.

Igra izlazi 15.2.2018. za Sonyjeve konzole i PC, ali samo digitalno dok će japanske verzije imati tu privilegiju u kupovini fizičkih izdanja, ali isključivo za konzole. Izgleda da ne vole PC.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra