Vijesti

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy dobit će DLC?

S obzirom na izdavača, ovo je potez koji nas ne iznenađuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dani se odbrojavaju do izlaska Crash trilogije u kojoj će se neki po prvi puta susresti s neslužbenom maskotom PlayStationa, dok će je stariji gameri pokušati iskoristiti za nostalgični povratak u prošlost i nastavak cmizdrenja za gamingom koji je (navodno) nekada imao dušu.

I dok se već dosta toga zna o trilogiji, upravo je procurila lista trofeja iz koje se veoma lako da zaključiti da Activision ima u planu remasterirane verzija igara “podržati” izdavanjem/prodavanjem mnogima omraženih DLC-ova.

Lost Treasures DLC?

Na stranici Exophase, specijaliziranoj za praćenje osvajanja trofeja, za prvu igru trilogije dva trofeja odvojena su u posebnu sekciju s naslovom “Lost Treasures DLC”. Iako se iz imena i opisa trofeja teško može zaključiti o čemu se radi, poznavajući Activision, ovo bi se moglo odnositi na sadržaj koji bi mogao biti objavljen nakon samog izlaska igre. Izdavač se još uvijek nije službeno oglasio o mogućem DLC-u, no nekako sumnjamo da će isti biti besplatan.

crash

Samo ime mogućeg DLC-a moglo bi ukazivati na to da je developer Vicarious Visions odlučio u igru ubaciti neke od staza koje je Naughty Dog izbacio iz originalne verzije. Također, za druga dva dijela trilogije nema posebnih naznaka da bi mogli dobiti nekakav dodatni sadržaj, barem zasad.

Kako god, datum izlaska za Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je 30. lipanj, a ovisno o uspjehu dobre šanse za sličan tretman ima Crash Team Racing.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano