God of War  

Stranica 35 / 36
 

Trenutno GOW ima više GOTY nagrada od RDR2. Hoće li GOW postati definitivni GOTY? To bi bila četvrta Sonyjeva igra u zadnjih deset godina kojoj je to pošlo za rukom.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 28. prosinca 2018. 21:19
OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 12. siječnja 2019. 0:02

Sony šalje poklon za sve koji imaju platinum trophy iz igre. Provjerite mailove 🙂

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 16. siječnja 2019. 14:05

Ja sam ga dobio relativno brzo nakon što sam dobio platinu. Na US accountu.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 16. siječnja 2019. 17:55

Ja nisam ništa dobil.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 16. siječnja 2019. 18:57

Ja nisam ništa dobil.

takoder

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 16. siječnja 2019. 20:09

God of War je najbolje ocjenjena ekskluziva i igra sa najviše GOTY nagrada za 2018. godinu. Čestitam svima u SIE Santa Monici!

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 13. veljače 2019. 15:44

Cratos u proslavi svih goty nagrada.

“The problem with free speech is that it was never meant to go electric. It’s an acoustic art – it’s meant to be spoken” - Colin Quinn

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 19. veljače 2019. 22:26

Žao mi je šta nikad nije izašao dlc od 2-5h..Onda se nadam da su već počeli raditi na nastavku xD

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 22. veljače 2019. 8:51

Meni je pak žao što se ne mogu vratiti u 2018. Dao bih Kratosu titulu otac godine.

Inače, bome je zabavna igra. Zasad mi ne smeta što ima backtrakinga, što tu i tamo otvorim one jebene procjepe pa ljubičasti random enemy ubije boga u meni (pun intended). Gameplay je ipak odličan i sve u svemu s vremenom postaje sve zabavnije. Razvio sam dosta vještine Atreusa i mogu reći da je postao jako koristan u borbi. RPG elementi su baš dosta izraženi i to mi je dobrodošla promjena u odnosu na prethodnike, makar to forsirala skoro svaka druga igra danas.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 17. ožujka 2019. 13:51
Skellington se sviđa

Koliko je poveznica s ranijom GoW trilogijom? Igrao sam jedino nešto malo trojku tako da o Kratosu znam dosta malo.

The greatest teacher, failure is.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 17. ožujka 2019. 22:49

Skoro nikakva. Igra je standalone. Jedino što moraš znati je da je Kratosu bilo pun kurac svega i zato se odjebo na sjever. Eto, šest nastavaka ispričanih u pola rečenice.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 17. ožujka 2019. 23:38
Deadwalker se sviđa

I kad kaže “pun kurac svega” ustvari želi reći “pobio je sve”.

Kad će nova soulsborne igra, dosadno je.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 17. ožujka 2019. 23:43

Pa, iz ovoga što sam ja dosad odigrao, praktički ništa ne moraš znati iz prethodnika, dovoljan ti je rezime ili čak ni to. Kratos je očekivano samozatajan (i jako ciničan) lik te izbjegava pričati o prošlosti pred sinom. S obzirom na povijest s prethodnom obitelji i sve ono što se s njim i bogovima Olimpa dogodilo, to je nekako i očekivano. Možda kasnije dođe do neke veće ekspozicije...ali to bi trebalo biti narativno prikazano na svakome razumljiv način. Vjerujem da se bez straha može igrati i samo ovaj nastavak jer su reference minimalne. Gameplay je u prvom planu. Makar je šteta propustiti bilo koji dio ovog serijala s obzirom da je spektakularan, ali razumijem da se današnjim igračima možda teško natjerati da igraju prva dva GOW-a. Treći se očekivano s vizualne strane i dalje fenomenalno nosi s vremenom. Kako i ne bi kad je igra programirana da do zadnjeg atoma koristi PS3.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 17. ožujka 2019. 23:46

Prvi GoW je malo tlaka, drugi je već puno bolji. Treći mi, iskreno, nije pretjerano velik skok u odnosu na dvojku.

Kad će nova soulsborne igra, dosadno je.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 17. ožujka 2019. 23:48

Treći je kulminacija boss borbi s disfunkcionalnom obitelji, heh. Ali složio bih se da je drugi bio baš vrh vrhova svojevremeno. Jedna od rijetkih PS2 igara koja je zbog gabarita morala i na dvoslojni DVD. 

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 17. ožujka 2019. 23:53
Shtiri i Solid Snake se sviđa

Odlično, u suštini mogu igrati samo zadnji dio bez da ću puno toga propustiti u samoj radnji.

Imam remaster trojke na plejci, dvoumim se između njega, novog GoW-a ili Horizona, jednom kada završim RDR 2. Ukratko, slatke brige 🙂

The greatest teacher, failure is.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 18. ožujka 2019. 12:01

GOW 3 je baš pregazilo vrijeme. Ok to izgleda, ali je gameplay full banalan.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 18. ožujka 2019. 13:08
member i Shtiri se sviđa

Press square to win. Zato je sad u novom na tu tipku samo ispaljivanje strijela s Atreusom (i summon), tako se rješava profesionalna deformacija.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 18. ožujka 2019. 13:16
Objavio/la: Deadwalker

Odlično, u suštini mogu igrati samo zadnji dio bez da ću puno toga propustiti u samoj radnji.

Imam remaster trojke na plejci, dvoumim se između njega, novog GoW-a ili Horizona, jednom kada završim RDR 2. Ukratko, slatke brige 🙂

A mislim igra ti traje 6-7h tako da nije neki problem ubacit ga. Ako hoćeš malo pustit mozak na pašu dok Kratos urlajući kida glave i udove grčkom bogovima - navali.

God of War 2 mi je daleko impreaivnija igra jer su napravili takav skok u kvaliteti svega u odnosu na jedinicu, a izašao na istoj konzoli. 

Kad će nova soulsborne igra, dosadno je.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 18. ožujka 2019. 13:47
member se sviđa

Možda bi ga i morao riješiti kroz vikend-dva, iako dobro Weky kaže, vrijeme je malo pregazilo takav gameplay. Dok mi krenu platformske dionice, odmah bi ugasio igru 🙁

The greatest teacher, failure is.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 18. ožujka 2019. 18:42

Mislim da se približavam kraju, rješavam neke očitije sporedne questove i tako to (upgradeao health i rage na max). Riješio sam i dvije valkire i kontam da ću ostale ostaviti za sam kraj jer su smor i baš treba učiti koje napade ima svaka od njih. Još uvijek se nadam ponekoj epskoj borbi jer u protivnom pamtit ću jedino Baldura i zmaja. Ovo ostalo s varijacijama divova je malo meh. Magni&Modi je samo ok borba.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 21. ožujka 2019. 22:27

Meni je također falilo više epskih borbi. To će biti u nastavku 100%

Btw obavezno se vrati doma nakon što pređeš main story. Slijedi kul event.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 22. ožujka 2019. 7:40
Zero i Matador se sviđa

Napravio i to. Bome je opaka i nabrijavajuća najava izglednog nastavka, kud ćeš bolje.:) Nakon završetka igre mogu reći da je uz sve manje mane (prvenstveno manja varijabilnost bossova i backtracking) igra ispunila sva očekivanja. Štoviše, reći ću da je jebenica, stalno sam želio vidjeti što će se sljedeće dogoditi, što je odlika samo onih najboljih i najimerzivnijih igara. Nakon TLOU nisam ni sanjao da će dinamika odnosa dvaju likova biti tako dobro prikazana u jednoj igri, ovaj put između oca i sina. Kratos je i dalje teški brutalac koji se ne voli zamarati ničim posebnim, ali u igri su ga napravili tako životnim i u konačnici suptilno brižnim da je to strašno. Emocije se vide na licima likova i u nekim trenucima riječi su očito i više nego suvišne.

Ovo je pažljivo ispričana priča o jednom putovanju, putovanju koje je prožeto epskim krajolicima i okruženjima od kojih zastaje dah. I sve to bi bio samo walking simulator da gameplay nije tako prokleto dobar. Tko bi se nadao da će jedna sjekira tako dobro i najvećim dijelom u potpunosti zasjeniti blades of chaos? Borba je izazovna, runic napadi su uvijek zabavni za izvesti, fokus je itekako na taktičkoj borbi u težim situacijama i to je sve zajedno maestralno izvedeno. čak bih rekao da je na ovu igru dosta utjecao i Dark Souls serijal. Nordijska mitologija i okruženje se pokazalo kao pun pogodak i ponovno su briljantno sve to skupa implemenitirali u priču koja se vrti oko Kratosa i njegovog sina. Ovo je jedna od doista sjajnih igara ove generacije, kao GOW nastavak (ili bolje rečeno svojevrsni reboot?) je baš ogromno iznenađenje te se nadam da ćemo već na PS4 dočekati barem još jedan nastavak. Jedina loša strana kad već o tome pričamo - očekivanja su opet u nebesima. Za mene 9/10 i retrospektivno gledajući sasvim zasluženi GOTY 2018.

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 24. ožujka 2019. 22:37
Milicevic87, Munja, Tzereen i 3 ljudi se sviđa
viper89
Moderator
Objavio/la: Zero

sasvim zasluženi GOTY 2018.

Slusaj vipera dobro ti bude, kako vec ide

OdgovoriCitiraj
Objavljeno : 24. ožujka 2019. 22:59
Zero se sviđa
Stranica 35 / 36

Back to top button
Close
Close
  
Pričekajte

Prijava ili Registracija