Vijesti

Horizon Zero Dawn 2 ima zaista masivan open world svijet i čini se co-op

Svi znamo da kako Guerilla Games radi na Horizon Zero Dawn 2 igri. Davno su se ‘izdali’ raznim natječajima za posao, a nastavak igre je sasvim logičan slijed jer prvi dio se pokazao kao ogromnih uspjehom. Tek nakon izlaska igre, Sony i Guerrilla Games su se dogovorili da će igra biti trilogija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, nakon HZD-a 2, biti će i treći. Na kojoj generaciji konzola? To zaista ne znamo. Zanimljivo je kako je originalno planirano da Horizon Zero Dawn 2 bude PlayStation 4 igra, no prema svim informacijama – od te ideje se odustalo i Horizon Zero Dawn 2 je PlayStation 5 naslov.

Prema informacijama koje donosi VGC portal (nisu klikbejteri), a pozivajući se na svoje izvore – Horizon Zero Dawn 2 je ogromna, odnosna točnije rečeno – gigantska open world igra. Svijet u igri je nekoliko puta veći nego što je to bio u jedinici, a igra igraču nudi još više slobode.

Isti izvori na koje se poziva VGC tvrde da igra ima i co-op, ali nije još jasno je li taj co-op odmah integriran u priču ili postoji još nekakav mode. Mi pak mislimo da je co-op dio priče jer Guerrilla Games su potvrdili kako su htjeli co-op ubaciti u prvi dio.

Konceptna slika iz 2014. godine! Guerrilla je imala zamisli za co-op još za prvi nastavak

Ostaje nam za vidjeti je li Horizon Zero Dawn 2 launch naslov za PlayStation 5 ili ćemo ipak pričekati iduću godinu za igranje. Rad na nastavku započeo je ubrzo nakon uspjeha originalne igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano