Vijesti

Valentino Rossi će dobiti vlastitu igru

Igra Valentino Rossi The game najavljena je za PS4, Xbox One i PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znalcima nije potrebno posebno isticati da je Valentino Rossi jedan od najpoznatijih MotoGP prvaka. Osvajanjem devet titula svjetskog prvaka, zaslužio je da u 2016. službena MotoGP igra, koju razvija talijanski developer Milestone, iskoristi njegovo ime za promociju.

Igra je najavljena za lipanj iduće godine, a platforme su PS4, Xbox One i PC.

Iz službenog PR teksta može se saznati da će se uz uobičajene stvari u igri naći mnoštvo detalja posvećenih Rossiju. Bit će tu sudjelovanje u službenom MotoGP prvenstvu, praćenje Rossijeve karijere od samih početaka do danas, moći će se sjesti u automobil za rally itd.

“Sretan sam što ću sudjelovati u izradi igre Valentino Rossi The Game. Dečki iz Milestonea odlučili su u nju uključiti najbitnije elemente karijere MotoGP vozača, kao i sve ostale sitnice koje su mi važne. Bit će zabavno pristupiti igri kao igrač, ali i kao neka vrsta testnog vozača”, izjavio je Rossi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano