Vijesti

Sumo Digital je preuzeo rad na Dead Islandu 2

Deep Silver je objavio da će igru dovršiti britanski developer koji nam je poznat po radu na Little Big Planet 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klemens Kundratitz, CEO Kocha koji je vlasnik izdavača Deep Silver, je u razgovoru sa MCV objavio da je Sumo Digital novi developer za Dead Island 2. Originalni developer na igri je bio Yaeger, studio poznat po odličnom Spec Ops: The Line, no suradnja je prekinuta u lipnju prošle godine.

Suradnja sa britanskim developerima je za Deep Silver imala savršenog smisla, kako kaže Klemens Kundratitz, a Sumo Digital su jako uzbuđeni što mogu raditi na ovom projektu. Sumo Digital je već radio na igrama poput za Sony i Microsoft. U suradnji sa Sonyjem su radili na Little Big Planet 3, a za Microsoft trenutno rade na Crackdown 3 kao pomoć Reagent Gamesu. Tu su još i naslovi poput Sonic & Sega All Stars Racing i pomoć na Disney Infinity 3.0. Paul Porter iz Sumo Digitala je izjavio kako im je velika čast raditi na ovako važnoj igri od Deep Silvera, te da će nadmašiti sva očekivanja fanova i da su uvjereni da će dovesti brutalnu zombie akciju na posve novu razinu.

Deep Silver je nedavno najavio i Definitive izdanje za originalni Dead Island i Riptide spin-off za PlayStation 4 i Xbox One koji izlazi u svibnju.

https://www.youtube.com/watch?v=fNeC2sZu9r0

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano