Vijesti

Warframe će uskoro imati otvoreni svijet, a evo kako to izgleda

Plains of Eidolon se definira kao prava bogata ekspanzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio Digital Extremes je objavio dodatni video materijal koji najavljuje Plains of Eidolon, veliku punokrvnu ekspanziju za Warframe koja donosi mnoštvo noviteta.

Ova ekspanzija će omogućiti igračima istraživanje velikog otvorenog svijeta, što su obožavatelji igre dočekali uz odobravanje i oduševljenje. U novom svijetu susresti ćemo neke stare, ali i nove neprijatelje i likove.

Fokus igranja će biti naravno istraživanje otvorenog svijeta, glavnu priču ćemo pratiti kroz razgovore s likovima i obavljanjem zadataka, a veliku ulogu bi trebao imati grad Cetus u kojem obitava narod Ostrons, sakupljači raznog otpada i biomehaničkog tkiva.

Putovanje će nam uvelike olakšati Archwing, mehanički par krila koji možemo pozvati u bilo kojem trenutku i na taj način prevaliti veće udaljenosti u kratkom roku, te pomoću kojeg bi trebali lakše preživjeti sukobe.

Planirani izlazak ekspanzije je krajem ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano