FFA Focus

Battlefield V je doživio brojne preinake na bolje od beta testiranja, ovo je sve što trebate znati

Izlazak problematičnog BFV sve je bliži, a DICE radi punom parom kako bi popravio i promijenio brojne elemente iz bete.

Developeri iz DICE-a objavili su novi Dev Talks video u kojemu su predstavili što su sve promijenili od otvorene bete za njihov nadolazeći Battlefield V. Već smo imali nekoliko ovakvih videa, a najnoviji nam donosi detalje za novi upgrade sustav oružja koji se nije proslavio u otvorenoj beti.

Stiže specijalizacija oružja

Betu smo pošteno izrešetali u našim dojmovima, a upravo je spomenuti upgrade sustav trebao najveće promjene. Developeri se i dalje drže odvojene kozmetičke kustomizacije, a nadograde oružja sada su zamijenjene novim specijalizacijama. Upgrade sustav je bio katastrofalno loš te je u beti nudio samo direktne nadograde s malo opcija za odabir i nikakve negativne posljedice za upgredeove što je samo pojačavalo snagu oružja koja su bila vidljivo bolja od početničkih verzija.

bfv1

Bolje od onoga što smo imali u beti.

Novi sustav specijalizacija od samog početka nudi obavezan odabir za što želite specijalizirati oružja, pa tako više nema linearnog podizanja upgradeova koji donose samo pozitivne atribute. Sada se od samoga početka morate odlučiti što želite odabrati, a same specijalizacije nude više mogućnosti za kombinacije.

Važno je napomenuti kako će sada specijalizacije konačno imati i negativne posljedice, pa morate pažljivo odabrati kako ćete složiti oružje. Menu sustavi su bili nikakvi u beti, a developeri su dosta toga promijenili kako bi što manje morali ulaziti u druge menije. Developeri su kasnije i na Twitteru potvrdili da će ubaciti mogućnost promjene specijalizacija tako da ne morate kupovati drugi primjerak za isto oružje ako ga želite drugačije posložiti sa specijalizacijama.

bfv2

Novi Progression je puno jasniji i brzo možete vidjeti što vam donosi novi level oružja.

Progression sustav je isto dobio promjene, pa je tako sada dosta jasnije što se dobiva kroz linearno dizanje levela. Svako oružje će na početku uz kozmetiku dobiti i bitne specijalizacije, a kasnije će se uz zanimljivije kozmetičke dodatke dobivati i mastery assigmenti za svako oružje. Valja napomenuti kako će početnička oružja imati najmanje opcija za specijalizacije s obzirom da ova oružja imaju dosta bonusa već ugrađene u sam dizajn budući kako bi i novi igrači odmah imali kompetativna oružja po početku igranja multiplayera.

bfv3

Ovdje možete pratiti sve što radite u igri.

Svega 30 primaryja po izlasku

Menu je dobio novi Profile dio koji će pratiti sve vaše bitne statistike i pokrivati će sve od progressiona pa do emblema i medalja. DICE je objavio što će sve Battlefield V ponuditi igračima po izlasku. Igra će od prvog dana imati 30 glavnih oružja, sedam pištolja za sekundarna oružja i devet melee opcija. Klase će dobiti 16 gadgeta i 7 reinforcement opcija za vođe tima. Tu je i pet stacionarnih oružja koja se mogu premještati pomoću nove vučne mehanike za vozilia. Bojište će po izlasku imati ukupno 24 vozila.

Detaljan popis možete pročitati na službenoj stranici preko ove poveznice. Možete primijetiti kako na popisu nedostaju legendarna oružja poput M1 Garand ili BAR-a što je dosta loša odluka od strane developera jer igra ima tek 30 glavnih oružja po izlasku, a sedam od njih su ista oružja koja smo koristili u Battlefieldu 1. Usporedbe radi, Battlefield 4 je po izlasku imao preko 60 oružja. Nadamo se da će DICE redovno puniti igru s novim sadržajem kroz Tides of War uslugu.

Čitavu stvar možete pogledati ispod. DICE ima još puno posla kako bi pripremio igru za izlazak koji je zakazan za 20. studenog za PlayStation 4, PC i Xbox One.

https://www.youtube.com/watch?v=e2Ck0bKolcU

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close