FFA Focus

Bili smo na Destiny 2 launch eventu, pogledajte čime smo se počastili

Limited Edition verzija igre, Limited Edition DualShock 4 kontroler, steelbook, Cayde-6 figurica…

Sancta Domenica jučer je u Arena Centru organizirala hvalevrijedan event povodom izlaska dugo očekivane igre Destiny 2. Donosimo vam par slika sa samog događaja, iako moramo napomenuti da smo došli u nezahvalno vrijeme kada nije bilo previše ljudi. S druge strane, Destiny je igra koju vjerojatno mnogi nabavljaju digitalno i ne briše se s diska bar tri godine, odnosno dok ne izađe novi nastavak. Prostor je bio prigodno uređen, s pregršt plakata i promidžbenih materijala.

SDD2 01

Prostor za igranje i testiranje.

Ispred prodavaone su bile dvije konzole spremne za testiranje igre, kao i susretljivi i prigodno brendirani predstavnici. Svaki kupac igre, bez obzira o kojoj verziji igre je riječ, dobio je prigodan steelbook (sasvim drugačiji od onog koji se dobiva uz skuplje verzije igre), figuricu vickastog huntera Cayde-6, ulaznicu za nadolazeći Infogamer sajam igara, kao i Monster energetski napitak kako bismo mogli igrati igru do ranog jutra i svježi otići na posao.

SDD2 03

Kupite svi, ima dovoljno!

Ono što nije bilo najavljivano, a trenutno nije ni dostupno na službenom web shopu, je limitirana verzija DualShock kontrolera u Destiny 2 izvedbi. U pitanju je V2 verzija kontrolera u bijeloj boji, s prigodnim zlatnim elementima na gripovima u vidu ikona sve tri klase na desnoj strani, Destiny 2 loga na lijevoj, te punog imena igre na samom touchpadu. Raspoloživost tog kontrolera nas je oduševila, ali i natjerala da poželimo i jedino što je nedostajalo, a htjeli bismo vidjeti (i testirati). Pogađate, mislimo na Destiny inačicu PS4 Pro konzole u bijeloj boji!

SDD2 05

Ugodno iznenađenje – Destiny 2 DualShock kontroler

U svakom slučaju, još jednom, velike pohvale organizatoru eventa (Sancta Domenica) koji nas je ovim događajem, kao i brojnim prigodnim poklonima, stavio uz bok većim zemljama. 

SDD2 04

Ne bismo imali ništa ni protiv ovoga. 🙂

Na samom kraju, pogledajte i video u kojem prikazujemo otpakiravanje svih stvari koje smo spomenuli u tekstu.

Destiny 2 LE unboxing 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close