FFA Focus

Call of Duty: Black Ops 3 osvrt na recenzije

Pogledajte kako je ovogodišnji Call of Duty “prošao” kod struke.

Izgleda da je ove godine Zombies mod pun pogodak. Kampanja je slabija no inače, ali sve spašava kooperativno igranje. Multiplayer je standardno zarazan. Naš Icek igra i piše FFA recenziju, pa dok čekamo, najbolje da bacite oko na izdvojene dojmove koje smo za vas prenijeli.

Gametrailers_New_Logo_Wikipedia_1.png

Momcima iz Game Trailersa se sviđa otvorenost misija u kampanji, a pogotovo pristup koji otvorenost pruža u kooperativnoj igri. Također im se sviđa Zombie mod, koji se po četvrti put vraća u Treyarchov CoD. Multiplayer proglašavaju najboljim ikada u serijalu. Trčanje po zidovima i klizanje u zaklon su po njima prava osvježenja u multiplayer komponenti. Visokih 94!

Game_Informer_logo_2010-present.png

Recenzent iz Game Informera zamjera to što se, iako su misije u kampanji dosta otvorenije no prije, ipak ne može oteti dojmu “da su to samo nešto veće sobe pune meta za ubijanje”. Ipak, kao i kolega iz Game Trailersa, hvali kooperativnu komponentu. Multiplayer opisuje kao “zarazan”, na što smo već i navikli iz prošlih igara u serijalu. Na kraju, tvrdi se da je igra nabijena sadržajem kao nikad prije te da se definitivno isplati platiti puni cijenu, neovisno interesira li vas samo SP, MP ili oboje. 90!

destructoid_iphone_nav2x.png

Chrisu Carteru se definitivno ne sviđa kampanja. Eksplozije su posvuda, a nema priče koja bi ih opravdala. Likovi nisu upečatljivi, a recenzent vjeruje da je to dijelom i do toga što igrač više nije u ulozi nekog napisanog lika, nego smo sad “ona ili on”, ovisi kakvog lika igrač kreira. Multiplayer opisuje kao komponentu “bez greške”, a posebno mu se sviđa novi Freerun mod, koji, kao što kaže, kvalitetno upoznaje igrača s novim mehanikama kretanja. Ocjena nešto niža, 85, zbog neuvjerljive kampanje!

GR-plus-logo.jpg

Ono što je sigurn  je to da je kooperativna kampanja prezabavna, pošto i GR+ hvali tu igrinu komponentu. S druge strane, solo kampanja je za njih prilično dosadna. Prava zvijezda je thruster pack koji je, za njih, odlično ukomponiran u igru. Hvale dizajn mapa koji je kreiran imajući na umu vertikalnu komponentu koja se dobiva korištenjem thruster packa. Na kraju zaključuju da su igra i svi njezini modovi otprilike zabavni onoliko koliko imate i prijatelja, da s njima igrate kooperativno ili natjecateljski. Ocjena 80!

gamespot_logo_update_4931_0_7324_0_1.png

Kolege iz Gamespota, za razliku od već navedenih recenzija, su prema igri nešto kritičniji. Treyarchu zamjeraju manjak inspiracije, tvrde da nova CoD iteracija ne uvodi ništa posebno u serijal. Iako im se mape u multiplayeru sviđaju, zahvaljujući njima lošem proggressing sistemu, gubi se motivacija za daljnjim igranjem. Tvrde da je već nakon desetak sati spao onaj početni entuzijazam. Shodno kritikama, ocjena – 70!

logo-gb-midsize.png

Za kraj dolazimo do najkritičnije recenzije. Za Giant Bomb je priča dosadna i nezanimljiva, a sve moći koje odstupaju od nekog klasičnog pristupa serijalu su proglašene nepotrebnima! Mape su za njih ograničavajuće, zamjeraju priličan broj nevidljivih zidova koji vam ne dopuštaju da dođete do viših djelova mape, kao i to što po nekim zidovima možete trčati, a po nekima ne! Za kraj zaključuju: igra ima impresivan broj sadržaja, koji nažalost nije dobro izveden. 60!

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close