FFA Focus

Destiny 2 je još bolji u društvu, evo kako možete napraviti svoj klan

Bungie nam je za nastavak pripremio hrpu novosti za klanove kako bi još više okupili igrače i pomogli solo igračima u igranju svih end-game aktivnosti.

Destiny 2 je upravo eksplodirao na scenu! U bilo koje vrijeme da otvorite friends listu zaisgurno ćete pronaći nekoga tko istražuje nove lokacije, prolazi kroz kampanju ili sudjeluje u PvP borbama. Ako pitate bilo kojeg igrača originalne igre svi će vam reći da je Destiny igra koja je još bolja kada se igra s ekipom i prijateljima.

Mnoštvo sadržaja je u originalu bilo nedostupno solo igračima, a sada se sve to mijenja jer su developeri još više proširili sustav klanova i uveli novu funkciju guided games za sve solo igrače koju će polako početi uvoditi u idućim danima.

I ovoga se puta klanska akcija odvija na Bungie.net stranicama stoga napravite novi račun na toj stranici, a mi vam u nastavku donosimo kako možete napraviti novi klan i koje su sve mogućnosti.

Okupite ekipu

Klanovi su ovoga puta dostupni in-game, no u trenutku pisanja ta funkcija još nije omogućena, a Bungie je objavio kako će to biti dostupno u idućih nekoliko dana. Do onda i dalje možete početi okupljati ekipu budući da je sustav kreiranja klanova dostupan preko Bungie.net stranice.

clan 1

Ovako će izgledati i vaš klan kada dovršite kreaciju.

Nakon što se logirate s računom, otvara vam se mogućnost stvaranja vlastitog klana. Klanovi su ovog puta prošireni jer sada svi mogu dizajnirati svoj banner koji će biti vidljiv kao pravi objekt u samoj igri, a tu su i dodatni bonusi poput loot nagrada u obliku engrama koji će biti dostupni svakog tjedna. To za vas znači da uvijek imate nekakvu nagradu kada vaš klan igra neke od aktivnosti u svijetu Destinyja.

Klanovi će isto tako biti i velika komponenta u guided games sustavu koji će biti koristan svim solo igračima da zaigraju neke od end-game aktivnosti, a klanovima odličan način da ugrabe dodatnog igrača ako im možda nedostaje još koji guardian kako bi kompletirali fireteam.

Klanovi imaju i opciju za otvaranje tema za raspravu, a svi administratori mogu birati hoće li otvoriti klanove ili postaviti pridruživanje preko zahtjeva. Naravno, osnivači mogu postaviti i vođe za lakše upravljanje.

clan 2

Sve je tu. Klanovi imaju čak i chat za live dogovaranje s prijateljima.

Prilikom kreacije klana pažljivo odaberite moto i opis budući da će ovo vidjeti seekeri (solo igrači u guided games) kako bi odabrali upravo vas za zajedničko igranje, a i zgodan je način da se predstavite zajednici. Ne zaboravite preuzeti i službenu Destiny Companion aplikaciju koja će vam ponuditi pristup u sve Bungie.net objave i novosti, ali i potpunu podršku za klanove, chat i sve informacije o vašim likovima. Aplikaciju možete preuzeti na Google Playu i App storeu.

Destiny 2 je upravo sada dostupan za PlayStation 4 i Xbox One. PC verzija na Blizzardovom Battle.net servisu stiže 24. listopada.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close