FFA Focus

FFA forumaši najviše vole Battlefield 1 i Overwatch

Već i ptice na grani znaju koliko je raznovrstan ukus na FFA forumu, a dominacija FPS žanra se nastavila u tijekom siječnja.

Već četvrti mjesec po redu vrh ljestvice rezerviran ja za DICE-ov Battlefield 1 i ne vidimo trenutak kad bi ta dominacija mogla prestati. Jedina igra koja ga donekle ugrožava pripadnik je istog žanra, a radi se o Overwatchu. Pri vrhu je također poslovično konstantni The Witcher 3: Wild Hunt, kao i The Division koji se može pohvaliti jednom od najaktivnijih tema na cijelom FFA forumu.

Igrali su se i indie naslovi, Inside, Abzu i Salt and Sanctuary su poznatiji predstavnici, ali ako malo bolje pogledate popis igara, za oko bi vam mogao zapeti naslov Kyono. Riječ je 2D akcijskom side scrolleru za Android u kojem kroz nivoe pokušavate provesti robota i pri tom upucati ili izbjeći neprijatelje.

Kyono

Igru Kyono sam je kreirao član FFA foruma

Obično se takva igra teško može naći na popisu naslova koji su se najviše igrali, no ovaj puta je riječ o proizvodu koji je djelo samo jednog čovjeka, a isti je cijenjeni član našeg foruma. Igra je besplatna na servisu GooglePlay, pa nema razloga da je ne isprobate.

Podaci su preuzeti s FFA foruma iz sljedećih tema, a ovim putem pozivamo sve čitatelje na registraciju i sudjelovanje:

FFA Forum

Dojmovi forumaša

ELECTRONICUS

Jebemti Far Cry Primal i Paladinse i sve igrice, koliko to vremena troši. Bilo je 19h prije pola sata.

Steelo

Black Desert Online, Stardew Valley. Obje igre odlične za pogledati The Wire na drugom monitoru (po 2. put).

Frank

Fallout 4 mi je potrošio gotovo svo slobodno vrijeme prošlog mjeseca. Iako najslabija u franšizi, igra je i dalje teška droga.

Densetsu

Kao i prethodna dva mjeseca, još uvijek prelazim Xenoblade Chronicles X (blizu 100 sati), a kraj je još daleko. Valjda ću igru uspijeti dovršiti do Zelde.

Solid Snake

Da malo utažim retro nostalgiju, igrao se Ace Combat 3.

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close