FFA Focus

Najveći E3 failovi

Naš Giga vam je pripremio kratki pregled legendarnih promašaja s najvećeg gamerskog događaja kroz godine.

Polako nam se bliži E3 i razdoblje kada sa najvećim guštom pratimo sve moguće vijesti na najvažnijem gamerskom događaju u godini. E3 je prava ludnica i svake godine se dogodi nešto nezaboravno. Bilo da je najava novih igara, prikaz novog hardvera, prikazi mega-bombi poput Final Fantasy VII Remake ili ponovno otkrivanje The Last Guardiana, E3 jednostavno pruža sve za gaming fanove. Međutim, svake godine se dogode i promašaji koji nas dobro nasmiju pa je tako naš Giga odlučio pripremiti kratki prikaz nekih od najboljih failova kroz ove godine. Ovo nije ni približno sve, no evo nekoliko događaja po nasumičnom redoslijedu kao priprema za ovogodišnji E3. Nadamo se da nas Ubisoft i Aisha Tyler neće razočarati.

Sony – E3 presica 2006.

Nakon izuzetnog uspijeha sa najprodavanijom konzolom svih vremena, Sony se nije najbolje prezentirao na svojoj presici za novu next gen konzolu. Sve od “autentičnih” živina iz feudalskog Japana i napadanja weak spota pa do objave cijene od visokih $599 za PlayStation 3, Sonyjeva konferencija je bila uistinu nešto posebno. Ne zaboravimo i na Kaza Hiraija i Riiiiiiiiidge Racer.

https://www.youtube.com/watch?v=IH2w2l1JTs4

Kinect – E3 2010.

Kinect je najavljivan kao revolucija za Xbox platformu, no svi znamo kako je ta priča završila. Microsoft nikako nije uspio progurati svoj senzor, no bar smo dobili hrpu vrhunskih failova sa prezentacija.

Don Mattrick i Xbox One TV vizija – E3 2013.

Sony se za uspijeh PlayStationa 4 definitivno može zahvaliti i bivšem vođi Xbox brenda kada je prezentirao Xbox One. Sve od prvog predstavljanja pa do samog E3-ja i mjesecima nakon toga, Don Mattrick i Microsoft su povukli sve moguće najgore poteze u predstavljanju njihove nove konzole nakon odličnog Xboxa 360. Originalna vizija Xbox Onea je upamćena kao ogroman fail, a Phil Spencer i ekipa godinama pokušavaju vratiti Xbox na pravi put nakon prvog prikaza.

https://www.youtube.com/watch?v=7LvVoDORaE4

Ubisoft! Sve od Mr. Caffeina do Aishe Tyler!

Ubisoftove konferencije su postale fanovima jedan od najzabavnijih događaja na E3 konferencijama. Kada već prikazuje generične igre i lažne prikaze sa CG i target trailerima, bar se možemo dobro nasmijati na sve failove od voditelja koji svake godine nešto izvale. Bilo da spomenete Mr. Caffeina ili Aishu, svi točno znamo o čemu se radi.

Konami – E3 2010.

Konamijeva E3 presica 2010. je posebna priča. Čak i danas se ne može na razuman način objasniti što se to dogodilo na ovoj bizarnoj presici. Riječi ne mogu opisati ovaj događaj. Pogledajte video koji je ušao u legendu.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close