FFA Focus

Gigafon | Seksi djevojke iz videoigara (2. dio)

Giga nastavlja sa svojim odabirom seksi djevojaka iz videoigara. 

Yennefer of Vengerberg – The Witcher 3: Wild Hunt

gigafon seksi yenn

Predivna čarobnica iz svijeta Witchera koja je prvo pravo predstavljanje imala u trećem nastavku popularnog serijala. Najmlađa članica udruženja čarobnica, prva i jedina ljubav Geralta, te jedino utjelovljenje majke mladoj Ciri koju smatra svojom kćeri. Njezina pojava svakog muškarca dovodi do stanja potpune opčinjenosti, gdje sva osjetila izgube svrhu, te se pogled jednostavno spoji sa njenom aurom ljepote i sklada. Dugačka, kovrčava crna kosa koja nježno pada preko ramena, neznatno asimetrične crne obrve ispod kojih se nalaze dva ljubičasto-plava dragulja, koja svjetle poput dva planinska jezera obasjana punim mjesecom u hladnoj zimskoj noći. Ravan, duguljast nos ispod kojeg se nalaze pune usne za kojima je naš Geralt noćima čeznuo. Vitka figura, dugačkih elegantnih nogu, koja uvijek nosi crno-bijelu kombinaciju, dodatno je upotpunjena gracioznim izgledom zbog čizama visokih peta, te stavom jake žene koja zna što želi i kako ispuniti postavljene ciljeve.

gigafon seksi yenn2

Chloe Frazer – Uncharted

gigafon seksi chloe

Davno je Kićo pjevao o “divnoj crnoj ženi”, a da ne znamo ništa o pjesmi osim samih riječi mogli bi bez problema reći kako se radi o Chloe Frazer. Ova fatalna crnka prvi se put pojavila u drugom dijelu serijala, a odmah je privukla pažnju na sebe svojim stasom i oblinama. Dodajte tome seksi australski naglasak i imate recept za privlačenje novih fanova. Naš Drake često je viđen u situacijama koketiranja s ovom mladom damom, a o tome koliko može zaluditi muškarca govori činjenica da je Drake odlučio riskirati svoj život pokušavajući spasiti njen. Situacije u kojima je Chloe bila na ekranu često su znale biti vrlo opasne po igrača jer nebrojen broj puta pogled nam je pobjegao u krivom smjeru, ali tko nas može kriviti.

gigafon seksi chloe2

Bayonetta – Bayonetta serijal

gigafon seksi bayo

Kad pomislimo na vještice, u većini slučajeva prva pomisao nam budu starost, ružnoća i metle, međutim Bayonetta je sve samo ne te tri stvari. Zapravo, za metlu nismo sigurni. Ali ono što zasigurno znamo je da je pripijeno crno “odjelo” zapravo njena kosa i oružje u jednom, što je u najmanju ruku iznimno kreativna ideja od strane developera. 

Šalu na stranu, Bayonetta je definitivno jedna od polarizirajućih ženskih likova u igrama. S jedne strane predstavlja utjelovljenje ženskog feminizma, dok s druge još jedan seksualni produkt želja mladih napaljenih tinejdžera. Kao i uvijek, istina se krije negdje u sredini, ali nitko ne može zanijekati da je opak borac. Samo se nadajmo da će treći dio ugledati svjetlo dana na konzoli koju netko zapravo posjeduje. 

Jill Valentine – Resident Evil serijal

gigafon seksi jill

Vjerojatno ste već prošli kroz razne veze s drugim ženama, ali prva ljubav se nikad ne zaboravlja. Gospođica Valentine je bila, za dobar dio starijih gamera, prvi susret s potpunim 3D ženskim protagonistom. Osim što je profesionalac u otključavanju brava i pravljenja specijalnih sendviča, također se uspjela izvući iz ogromne vile pune čudovišta te, kao šlag na tortu, pobjeći iz grada rakuna, pri tome izbjegavajući bivšeg dečka koji, nažalost, nije bio zadovoljan skupo plaćenom plastičnom kirurgijom.

Nažalost, izgubili smo sav kontakt s njom kako se obojala u plavo, no ako se ikada nađete u zombi apokalipsi, bivšu pripadnicu S.T.A.R.S. odreda Jill Valentine je definitivno želite imati uz sebe. 

Alyx Vance – Half-Life 2

gigafon seksi halflife

Nakon skoro deset godina od izlaska Half-Lifea 2, još od kada smo se prvi put susreli s Alyx, ona je definitivno i dalje kandidat za THE ženski lik u igrama ikad. „Nije sve samo u izgledu“ fraza (iako očarava i na tom polju) dobija sasvim drugo značenje. Neustrašiva u borbi, sjajan suborac i sigurno nije dama u nevolji koju treba spašavati. Valve je napisao sjajan lik koji ima dušu i koji nam omogućava da u velikoj mjeri marimo za njenu sudbinu i pored svega humanizira Half-Life serijal na emocionalan nivo. Da ne spominjemo samo njenu interakciju s Dogom koja nam uvijek izmami osmijeh na lice. 

Eh, Valve, Valve, kad će više…

BONUS: Elena Fisher – Uncharted

gigafon seksi elena

Pravi primjer za onu “više je manje”, jer i bez isticanja seksualnih atributa, Elena je jedna od najljepših ženskih likova danas. Jedan je od ključnih likova Uncharted serijala i suđena ljubav glavnog nam protagonista Nathana Drakea. Odlučna i iskusna u svom poslu, Elena je ženski ekvivalent Drakeu, a njen odnos s njim onakav je kakvog bi i očekivali u muško-ženskim odnosima. Mnogo je situacija Elena prošla s našim Drakeom, a zaključak njihove priče očekuje nas uskoro. 

Plave kose i atletskog tijela, Elena je dizajnirana po glumici Emily Rose koja joj i posuđuje glas u igri. Osim Drakeovog kroz sve igre osvojila je i srca mnogo fanova, a njen je lik nešto čega ćemo se uvijek rado prisjetiti kad budemo razmišljali o serijalu.


Seksi djevojke iz videoigara (1. dio)

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close