FFA Focus

Gungrounds – domaći razvojni studio posvećen 2D shooterima

Dečki iz domaćeg razvojnog studija Gungrounds odlučili su se predstaviti FFA zajednici.

Pozdrav svima! Mi smo maleni studio iz Zagreba, posvećen kreiranju isključivo 2D shooter igara! Volimo humor i trudimo se kombinirati tradiciju s inovativnošću u svojim projektima. Veliki smo fanovi igara Geometry Wars 2, Metal Slug, Resogun i Nuclear Throne. Trenutno radimo na dva naslova: Rocking Pilot i Spitfire Inferno.

gungrounds1

Rocking Pilot

U bliskoj budućnosti, vojska jedne zemlje razvije elitni borbeni helikopter, čiji propeleri mogu presjeći tenkove i avione poput maslaca. K tome mu daju i umjetnu inteligenciju koja se naučila boriti gledajući akcijske filmove iz osamdesetih. Igrač se nalazi u ulozi ove inteligencije te upravlja navedenim helikopterom kroz desetine nivoa punih akcije i neprijatelja svih vrsta i veličina.

gungrounds2

Rocking Pilot je nedavno uspješno završio Steam Greenlight kampanju, nakon čega smo igru portali i na Unity te započeli suradnju sa studijem Mad Head Games koji nam pomaže povećati kvalitetu grafike.

https://www.youtube.com/watch?v=B2AvPv9-UBk

Spitfire Inferno

Jeste li se ikad zapitali što se dogodi najvećim negativcima ljudske povijesti kada završe u paklu? Ukratko, đavo ih izaziva da ispune svoje želje i osvoje pakao, te uživa u showu koji oni kreiraju dok pucaju kroz horde demona. Igra nudi nekoliko likova na izbor, od Napoleona do Atile Bića Božjeg, a zamišljena je kao roguelike Geometry Wars.

gungrounds3


Naš plan je obje igre izdati na Steamu, ali i konzolama. Nakon što obje igre izađu, već imamo u planu par novih 2D shooteraObje igre smo predstavljali na Reboot Infogameru i Reboot Developu te na sajmovima u susjednim državama.

gungrounds5

Toliko za početak. Očekujte česte nove informacije vezane za naše igre. Zainteresirani smo čuti vaše povratne informacije i savjete.

gungrounds6

GUNGROUNDS NA FACEBOOKU

SLUŽBENA STRANICA STUDIJA

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close