FFA Focus

Igramo otvorenu betu za H1Z1 na PS4 i lovimo prvo mjesto!

Uvijek volimo kada se nešto dijeli besplatno, pogotovo ako je u pitanju battle royale igra za našu omiljenu Plejku!

Korisnici PlayStationa 4 konačno su došli na svoje! Nakon što je Fortnite dugo vremena vladao na PS4 kao jedina battle royale igra, planove će mu pokušati poremetiti novi, također potpuno besplatan battle royale naslov po imenu H1Z1.

Naravno, PC korisnici već su dobro upoznati s ovim naslovom koji je zapravo preteča popularnog PUBG-a i jedan od prvih battle royale naslova u gaming industriji. Nažalost, dolaskom konkurencije H1Z1 je počeo gubiti na popularnosti, a krajnji korisnici kažu i na kvaliteti. Stoga nas ne čudi da je ekipa iz Daybreakers studija odlučila prebaciti ovaj zabavan naslov na PS4 s ciljem oživljavanja popularnosti igre i stjecanjem nove gamerske publike.

Najbolja vijest je što je igra stigla na PS4 kao potpuno besplatan naslov, a mikrotransakcije koje se vežu uz njega izričito su kozmetičke prirode. Također treba napomenuti kako se ovdje ne radi o čistom portu, već je i igra specijalno prilagođena i izmijenjena za Sonyjevu konzolu.

Budući da volimo battle royale naslove, nama je sjekira pala u med, pa smo za vas pripremili jedan lov na prvo mjesto. Pogledajte u nastavku jesu li nam se BR sveci smilovali i podarili nam pobjedu.

https://www.youtube.com/watch?v=j3P2wP-hX80

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close