FFA Focus

Koje igre igramo u prosincu? (VIDEO)

Zadnji mjesec u godini stiže, nove konzole sve se više bliže!

Mjesec prosinac mogao bi biti vrlo lagano zadnji mjesec u kojemu uživamo u ovoj generaciji konzola. Tko zna, možda idući prosinac budem radio video “što igramo u 12. mjesecu na PlayStation 5 konzoli”, iako vjerojatnije je da konzole iduće generacije dolaze u prvom kvartalu 2020. godine. No, vratimo se mi sadašnjosti.

Zatišje pred buru!

Prosinac tradicionalno nije prepun hitova kao što su rujan, listopad i studeni no svakako ne možemo reći da nema igara. Prvo pa muško je – PlayStation Classic koji dolazi već 3.12. i znate da je 45% manji od originalnog PlayStationa, a Classic dolazi s dva gamepada, HDMI kabelom i 20 instaliranih igara. Nećete stići niti uključiti kako treba svoj PlayStation Classic, a već 4. prosinca stiže Just Cause 4. Sve vas koji kupite igru čeka hrpa zabave, ogroman otvoreni svijet, nikada originalnije oružje s puno RPG elemenata, a osim toga spremite se na oluje i ogromna tornada. Isti dan, 4.12. dolazi Thronebreaker: The Witcher Tales koji je već na PC-u, a sve što trebate znati možete pročitati u našoj recenziji. I to nije sve, radosna vijest stiže za PS4 vlasnike koji će konačno moći zaigrati odličnu survival igru s elementima horora – Subnauticu.

VIDEO VIJEST

https://www.youtube.com/watch?v=-OR5AAlx968&t

Super Smash Bros. Ultimate (Switch) ne samo da je najveća igra koja dolazi u prosincu, nego je definitvno jedna od najvećih igara i ekskluziva ove godine. Riječ je vjerojatno o najboljoj tučnjavi na svim platformama koja donosi hrpu likova iz Nintendo svijeta, a igrivost je kao u svakom SMSB naslovu apsolutno vrhunska. Sve vlasnike Switcha čeka zaista velika igretina koja izlazi 7. prosinca. Jedna od najigranijih igara već sada znamo biti će – PUBG koji dolazi isto 7.12. na PS4, a osnovna verzija koštat će 200kn. Izdvojili smo i Insurgency: Sandstorm (PC) koji pokazuje potencijal za kvalitetnu taktičku multiplayer FPS pucačinu.

Naravno, ovo nisu sve igre koje dolaze, pa ćemo spomenuti još neke:

  • Command & Conquer: Rivals (Android, iOS) – 4.12.
  • Mutant Year Zero: Road to Eden (PC, PS4, Xbox One) – 4.12.
  • Destiny 2: Forsaken – Black Armory DLC (PC, PS4, Xbox One) – 4.12.
  • The Last Remnant Remastered (PS4) – 6.12.
  • Forza Horizon 4: Fortune Island expansion (PC, Xbox One) – 13.12.
  • Borderlands 2 VR (PS VR) – 14.12.
  • Marvel’s Spider-Man DLC 3: Silver Linings (PS4) – prosinac
Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close