FFA Focus

Koje su najbolje LEGO videoigre?

Idući tjedan izlazi igra LEGO Marvel’s Avengers, a mi smo se potrudili otkriti najbolje iz franšize.

“LEGO je toliko ukorijenjen u naše društvo da neće tako skoro nestati”, rekao je jednom prilikom producent zaposlen u studiju TT Games, odgovornom za sve LEGO igre rađene prema poznatim franšizama.

I u pravu je. Većina LEGO igara su platformske igre, igrači napreduju kroz priču rješavanjem zagonetki, skakanjem/prelaženjem platformskih dijelova i borbom protiv negativaca, a nakon što odrade jedan segment, mogu otključati nove likove i načine igranja.

Jedan od najpopularnijih aspekata LEGO igara je zajedničko igranje, a kad se sve navedeno uzme u obzir, ne čudi činjenica da se dobitna formula zapravo već godinama ne mijenja. Točnije, samo se u manjoj ili većoj mjeri modificira, no za radikalne rezove, realno, nema nikakve potrebe jer će za LEGO igre uvijek postojati legije vjernih fanova, uz one koji tu i tamo zaigraju takav naslov za opuštanje.

Slijede odabrani naslovi iz prilično velikog popisa LEGO igara na koje vrijedi potrošiti vrijeme. Redoslijed je postavljen abecednim redom jer su po kvaliteti zabave i humora koje nude igre podjednako dobre. Izdvaja se jedino igra LEGO Dimensions sa svojim toys-to-life formatom, a o tome ćete daleko više saznati u našoj recenziji same igre.

1. LEGO Batman 2: DC Super Heroes

2. LEGO Dimensions

3. LEGO Jurassic World

4. LEGO Lord of the Rings

5. LEGO Marvel Super Heroes

6. LEGO Star Wars: The Complete Saga

Mislite li da smo izostavili nešto? Javite nam.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close