FFA Focus

Najava | Ratchet & Clank: Kako je sve počelo

Insomniac Games nam donosi svoj poznati dvojac na PlayStation 4 u predivnoj preradi originala.

Dok čekate na izlazak igre i našu recenziju idući tjedan, iskoristit ćemo ovu priliku i podsjetiti neke od vas na najnoviji platformer koju nam sprema vrijedna ekipa iz Insomniac Gamesa. Poznati američki developer iz Burbanka nam već generacijama donosi fantastične igre na brojnim platformama, a najviše su poznati po suradnji sa Sonyjem. Sada nam nakon odličnog Sunset Overdrivea za Xbox One donose legendarni Ratchet and Clank serijal na najnoviju Sonyjevu platformu. Ekipa iz Insomniaca odlučila se vratiti na početak i prikazati kako su se Ratchet i Clank upoznali u novoj preradi originala, koja izgleda uistinu spektakularno. Direktor igre je Brian Allgeier koji je vodio originalni projekt kao i većinu Ratchet and Clank naslova.

image ratchet clank 1

Kako su developeri simpatično rekli ova prerada se temelji na filmu koji se bazira na originalnoj igri. Prerada nam donosi brojne poznate lokacije i trenutke iz originala, no to nije sve što će developeri ponuditi igračima. Ekipa će još bolje prikazati priču o upoznavanju simpatičnog dvojca sa novim segmentima u priči i potpuno novim animacijama koje će trajati preko sat vremena. Prerada će ponuditi potpuno nove gameplay mehanike i niz novih lokacija i oružja poput ludog Pixelizera koji pretvara vaše neprijatelje u 8-bitne likove. Tu je potpuno novi arsenal oružja, novi bossevi i novi planeti u Solana galaksiji koje će igrači istraživati. Igra će fanovima pružiti ultimativno Ratchet & Clank iskustvo jer kombinira iskustvo ekipe i sve mehanike koje su uvodili kroz serijal.

image ratchet clank 2

https://www.youtube.com/watch?v=QPxRntBtcB4

Rainmaker Entertainment i Blockade Entertainment su blisko surađivali s Insomniacom kako bi što bolje prikazali igru u filmu na velikom platnu. Ideja je da se film i igra nadopunjavaju kako bi fanovima pružili potpuno novo Ratchet & Clank iskustvo. Film će biti dostupan 29. travnja, a igra će biti dostupna ekskluzivno za PlayStation 4, na američkom tržištu od utorka, a kod nas se očekuje 20. travnja po cijeni cijeni od 229 kuna na PlayStation Storeu. Svi koji prednaruče igru će dobiti i poznato Bouncer oružje iz druge i treće Ratchet and Clank igre.

https://www.youtube.com/watch?v=zEMZH0ge9F4

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close