FFA Focus

Nioh | 5 korisnih savjeta za sve koji počinju s igrom

Krenuli ste s igrom i gubite se u gomili sadržaja kojeg vam igra nudi? Donosimo vam 5 jednostavnih savjeta koji će vam pomoći da se lakše snađete u ovoj vrhunskoj PlayStation ekskluzivi.

Prve dojmove iz igre ste već imali prilike čitati na našem portalu, recenzija dolazi uskoro, a u nastavku teksta čitajte savjete koji bi vam trebali olakšati početak igre.

1. Spašavanje od pada s litice

Postoje leveli u Niohu gdje ćete hodati uz rub litice i boriti se s protivnicima. U takvim situacijama lako je moguće da ćete zbog vlastite nepažnje i raznih trikova koje vam igra sprema nekoliko puta pasti s litice i morati ispočetka započeti level. Međutim, postoji mali trik kako se izvući iz takvih situacija. Kad krene animacija u kojoj vaš lik pada s litice, dovoljno je pritisnuti tipku x i dashati se na sigurno. To će zaustaviti animaciju i spasiti vas od ponovnog prelaženja iste dionice.

2. Tko ili što su Yokai?

Kad ste na glavnom izborniku prije/nakon misije, pritiskom touchpada otvara vam se izbornik kao i tijekom misije. Međutim, ako sada otvorite Amrita memories moći ćete pogledati 3D modele glavnih likova, yokaia i guardian spirita te pročitati lore o njima i saznati puno zanimljivih stvari o bićima iz japanske mitologije. Svakako preporučujemo da bacite oko, očekuje vas dosta zanimljiv sadržaj.

Nioh_20170210155926.jpg

Opaki gad!

3. Kako zaraditi?

Shvatili ste da Blacksmith sve skuplje i skuplje naplaćuje svoje usluge te nemate dovoljno novaca za željeni Soul match? Onda je sljedeći savjet stvoren za vas. Nemojte prodavati opremu koju ste skupili tijekom igranja, nego prvo odaberite Disassemble u blacksmith izborniku. To će rastaviti vašu opremu na materijale koje ćete onda moći prodati po gotovo troduplo većoj cijeni, ovisno o raritetu materijala.

4. Nikad dosta heala

Elixira vam je premalo za vaše potrebe? Brzo gubite health? Rješenje vaših problema leži u Omnyo magiji. Kada otvorite Learn Skills izbornik, pod Omnyo Magic pronađite ova dva talismana: Oasis i Purification. Oni će vam poslužiti za healanje, a super stvar je to što će se njihova količina obnavljati nakon svakog posjeta shrineu tijekom igranja misije.

5. Glorious backstab

Ako ste ljubitelji Soulsborne igara, jedna od najdražih stvari u igri zasigurno vam je bio backstab kojim ste doslovno uništavali čudovišta na putu kroz razne lokacije u igri. Bez brige, ista mehanika postoji u Nioh-u i jednako je zabavna, samo je prvo morate otključati. Otvorite Learn skills izbornik i pod Ninja pronađite Sneak attack. Neka backstabanje katanama počne! 

Nioh_20170210155746.jpg

Jedna od prvih stvari koje sam otključao. 

Igrate li igru? Kakvi su vam dojmovi? Dodatnih 5 savjeta spremili smo vam u novom članku.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close