FFA Focus

Nioh | dodatnih 5 savjeta za početak igre

Na portalu ste već mogli čitati prvih pet savjet koji bi vam trebali olakšati vaše vrijeme provedeno igrajući Nioh. Sada vam donosimo dodatnih 5 savjeta i trikova kako bi vam razjasnili neke mehanike igra i učinili vam ju još zabavnijom.

1. Prekidanje Comboa protivnika

Ovaj savjet će vam najviše pomoći u borbi protiv agresivnijih protivnika koji ne prestaju s napadima. Kad krene protivnički combo, nemojte se pokušati izmaknuti jer će vas protivnik vrlo vjerojatno zahvatiti i nastaviti vam nanositi štetu. Umjesto toga, blokirajte protivnički napad tipkom L1. To će zaustaviti combo i dati vam dovoljno vremena da isplanirate vlastiti napad.

2. Bolji Ki pulse

Preporučujemo da što ranije otključate skill koji vam omogućuje da izvedete Ki pulse dok se izmičete od protivnika. Umjesto tipke R1, sada ćete koristiti tipku X, a borbe će vam postati puno dinamičnije. Ne treba ni spominjati koliko healtha će vam uštedjeti ta mogućnost, jer ćete u isto vrijeme moći biti i oprezni i agresivni.

Nioh_20170211145826.jpg

3. Budite zvijer

Možemo se slobodno nadovezati na prethodni savjet. Ako želite dodatno povećati oporavak vlastitog Ki-ja, naučite skill Flux: II. On vam omogućuje dodatan Ki recovery ako tijekom Fluxa (vraćanja Ki energije) promijenite Stance. Tada možete napadati bez prestanka, kombinirajući sve moguće položaje i udarce. Vjerujte nam, to je način na koji želite igrati ovu igru te ćete se koristeći ovom tehnikom stvarno osjećati kao badass samuraj.

Nioh_20170211145908.jpg

4. Postoje armor setovi s bonusima

Ovo ste vjerojatno i sami primijetili, no ne škodi spomenuti. Postoje armor setovi koji će vam omogućiti dodatne bonuse, ovisno koliko dijelova seta koristite. Preporučujemo vam da koristite setove te da skupite što više dijelova jer su bonusi koje oni donose stvarno dobri i korisni. Uz to, William će puno bolje izgledati kad će sva oprema koju ima biti dio jednog seta.

Nioh_20170211150140.jpg

5. Glory sistem

Skužili ste da nakon svakog poraženog Revenanta dobijete nekoliko Glory bodova i nemate pojma što će vam to? Glory sistem ćete otključati otprilike u prvoj četvrtini igre, a on će vam omogućiti da se priključite jednom od 38 klanova. Dio klanova pripada crvenom timu, a dio klanova bijelom timu. Vaš cilj je skupiti što više Glory bodova za svoj klan te sveukupno pomoći da bijeli ili crveni tim pobijede. Borba crvenog i bijelog tima traje po 7 dana, a onda sve kreće iz početka. Što ste lojalniji svome klanu i što više Glory bodova zaradite, dobit ćete i bolje nagrade. Glory bodove ćete moći zamijeniti za neke od rijetkih itema, promijeniti izgled svog samuraja i slično. Kasnije ćete uz svaki grob Revenantna moći vidjeti kojem klanu on pripada, a ako porazite člana klana iz protivničkog tima, dobit ćete više Glory bodova. Uz to, najveći broj bodova dobit ćete tako da igrate co-op misije, pa preporučujemo da se s prijateljima priključite istom klanu te da krenete zajedno podizati rang svog klana. 

Nioh_20170211151410.jpg

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close