FFA Focus

Nioh prvi dojmovi: Brutalan spoj Soulsa i Ninja Gaidena

Dok čekate na našu recenziju na kojoj naveliko radimo, donosimo vam prve dojmove i novi gameplay prikaz.

Nioh se ispostavila kao dosta velika igra za čiju nam recenziju ipak treba još više vremena, stoga vam donosimo prve dojmove i nove gameplay videe kako bi skratili čekanje do pune recenzije. Team Ninja i Koei Tecmo nam u suradnji sa Sonyjem donose svoj novi akcijski hack & slash RPG koji je sigurno zapeo za oko brojnim obožavateljima Soulsborne igara. Ono što vam mogu odmah reći je da Nioh ima brutalan i izuzetno zabavan sustav borbe koji će se sigurno svidjeti fanovima Souls i Ninja Gaiden igara. Sve je to začinjenom s posebnim stilom koji vuče i na Onimushu, a rezultat je vrlo zanimljiva igra koja će sigurno pronaći svoju publiku.

nioh dojmovi

Boss borbe su najbolji dio igre u kojima borbeni sustav najviše dolazi do izražaja.

Nioh nije open-world igra već ima linearne misije koje se pokreću putem world mape koja sadrži više regija. Iako je setting igre odličan, pogotovo ako volite japansku kulturu, sam level dizajn i brojne lokacije me nisu nešto pretjerano oduševile i nadam se da će se taj dojam popraviti kroz igru. Leveli često znaju imati i nekoliko ruta, no nemojte očekivati povezanost svijeta kakvu imaju igre FromSoftwarea. Nioh je u duši čista akcijska igra i to se osjeti na borbenom sustavu koji je najbolji dio ove igre.

170127 London01 1485870752

Na raspolaganju imate tri borbena položaja koja možete brzo mijenjati kako bi se prilagodili situaciji.

Iako neprijatelji i bossevi znaju ponekad biti dosta jeftini, same mehanike borbe su izuzetno dobro ispolirane i pružaju dosta dubine sa svim sitnicama poput promjene borbenog položaja i održavanje Ki razine, a tu su i ogromne količine oružja i oklopa. Ovo je dodatni bonus igre koji će se sigurno svidjeti igračima koji vole skupljati loot u igrama, a sve je to pojačano s izuzetno zabavnom borbom koja vas vuče na sakupljanje nove opreme. Više o samoj priči i RPG mehanikama ćete moći čitati u našoj punoj recenziji, a ono što morate odmah znati je to da je Nioh igra koja se fokusira na gameplay. Priča ima neke zanimljive detalje iz japanskog folklora i iz samurajske kulture, no ne očekujte razrađenu priču i RPG mehanike kao u Witcheru 3.

Puna recenzija stiže uskoro na portalu, a do tad uživajte u novim gameplay prikazima. Nioh izlazi 7. veljače, ekskluzivno za PlayStation 4.

https://www.youtube.com/watch?v=fGLtaTMVfRQ

https://www.youtube.com/watch?v=hVwpP4mClfM

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close