FFA Focus

Ovo su najveće igre koje igramo u siječnju (VIDEO)

Siječanj odmah daje do znanja kakva će ovo biti godina!

Iako kažu da u siječnju ne raste ni trava jer većina ljudi nema love za ništa budući da se istroši za blagdane, svijet igara ne spava. U 2019. godini nas gotovo svaki mjesec očekuje nekoliko hit naslova, a ne trebamo puno pričati da ako već nećemo doživjeti izlazak – očekujemo najavu next-gen konzola. Čeka nas jako bogata godina, a znamo da većina vas i dalje ima backlog igara koje niste jednostavno prešli. Ja se mogu “pohvaliti” da Red Dead Redemption II imam od prvog dana, a tek jučer sam došao na treće poglavlje.

Siječanj donosi hrpu novih igara i par hitova

Prvi mjesec nove godine donosi 29 igara. Nećemo sve nabrojati, već kao i uvijek izdvojili smo najveće naslove koje smo pretočili u video, a u tekstu ćemo spomenuti još neke igre koje nisu dio videea. New Super Mario Bros. U Deluxe (Switch) prva je velika igra koja dolazi 11.1. Iako nije novi naslov budući da je riječ o portu na Switch, svi Switch vlasnici jedva čekaju zaigrati još Super Maria dok će Switch vlasnici dobiti i nova 2 igriva lika. Za sve vas koje niste igrali legendarnu Onimushu vrijeme je da 15.1. ispravite nepravdu i odigrate Onimusha: Warlords (PC, PS4, Xbox One, Switch). Nažalost, bilo bi odlično da je igra baš potpuni remake što znamo da nije slučaj već je riječ o remasteru.

Jedna od igara koju mnogi nemaju na svojim radarima je PlayStation 4 ekskluziva – VaneO igri smo već pisali te ćemo po svim informacijama dobiti miks ICO-a i Journeya, a znamo svi o kakvim igrama pričamo. Iako možda kod nas nije najpopularniji, serijal Ace Combat prisutan je na tržištu dugi niz godina i ako volite avione i pucnjavu Ace Combat 7: Skies Unknown (PS4, PC, PSVR, Xbox One) je igra za vas. 18.1. igra je vani, a svi koji imate PlayStation VR imate razlog za sreću budući da ćete moći biti pilot iz vašeg dnevnog boravka.

IGRE U SIJEČNJU

https://www.youtube.com/watch?v=DGYrSfUXneA&t

Life is Strange 2 – Episode 2: Rules (PC, PS4, Xbox One) dolazi 24. siječnja, a već dan poslije dolazi nam jedna od najpoželjnijih igara uopće u 2019. godini. Naravno pričamo o Resident Evil 2 Remakeu (PC, PS4, Xbox One) koji je oduševio sve prikazom. Vama koji ćete prvi put zaigrati ovu fantastičnu igru zaista zavidim jer čeka vas ponajbolja Resident Evil igra, ali i svi mi koji smo prešli davno ovaj naslov vjerujem da ćemo uživati. Igra je potpuni remake što znači da je prerađena od temelja ispočetka i prilagođena modernim konzolama.

Isti dan dolazi Anthem demo za sve vas koji ste prednaručili igru, iako puna igra dolazi u veljači. Što tek reći za Kingdom Hearts 3? Zaista, mnogima je ovo jedina igra koju žele odigrati iduće godine. Kingdom Hearts 3 (PS4, Xbox One) ima vojsku fanova diljem svijeta te konačno nakon toliko godina iščekivanja igra konačno dolazi 29. siječnja. A ako vam je želja biti vladar jedne nacije i zemlje na način koji vi želite, ne propustite Tropico 6 (PC). Iako je potvrđeno da igra sigurno dolazi u siječnju na PC, nemamo još čvrst datum kad dolazi na konzole. Znamo samo da je ljeto 2019. godine. 

Svim našim čitateljima portala, pratiteljima na FB i Instagramu te gledateljima YouTube kanala – sve najbolje svima Vama u 2019. godini. Uživajte gdje god bili i što radili. Hvala svima na podršci u 2018. godini. 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close