FFA Focus

Persona 5 i Mass Effect Andromeda dominirali među FFA-ovcima tijekom travnja

PlayStation 4 preuzeo titulu dominantne platforme.

Dolazak proljeća i lijepo vrijeme sigurno su utjecali na gamere koji su tijekom travnja odigrali nešto manje različitih igara od početka praćenja podataka, točnije njih 87.

Za Personu 5 mnogi igrači davali su ruku u vatru prije samog izlaska i čini se da je objavljivanje ovog RPG-a opravdalo visoko postavljena očekivanja. To potvrđuju i ocjene koje je igra pokupila, kao i prvo mjesto na popisu igara koje su članovi FFA foruma najviše igrali. Odmah nakon Persone 5, našao se kontroverzni Mass Effect: Andromeda i pokazao da su neki igrači uspjeli odoljeti valu mržnje i uživati u istraživanju novog i nepoznatog svijeta. U svojoj recenziji sve nam je detaljno objasnio naš Tzereen, pa svakako preporučujemo čitanje.

Prema tome kako su se izjasnili članovi FFA foruma, Battlefield 1 upao je u probleme i trenutno se bori s osipanjem igrača, unatoč kvaliteti koja se ne može zanemariti, a boje FPS-a kao žanra tijekom travnja brani Destiny koji zadnjim trzajima daje sve od sebe u nastojanju da vrati igrače uoči izlaska punokrvnog nastavka početkom rujna.

Spomenut ćemo da su se uz novije igre poput Horizon Zero Dawna i nove Zelde igrali i dragulji poput Final Fantasy VII ili Tactics Ogre: Let Us Cling Together, ali i neizostavna lektira gotovo svakog gamera – serijal Uncharted, The Last of Us i stariji nastavci Resident Evila.

FFA Forum

RPG-i na vrhu travanjskog popisu igara FFA forumaša 

U ožujku smo počeli pratiti i raditi evidenciju platformi na kojima se igramo, a tu praksu nastavljamo i dalje. Nakon što je u ožujku pobjedu odnio PC, u travnju se ipak najviše igara odigralo na PlayStationu 4, dok su brojke daleko manje za ostatak konzola. PC je ovaj puta ostao na drugom mjestu, a čini se da ćemo istu ovu borbu gledati i tijekom nadolazećih mjeseci.

FFA Forum

Očito je koje su dvije dominantne platforme na FFA forumu, a vjerojatno i u cijeloj našoj regiji.

Dojmovi forumaša

Chaky

Batman: Return to Arkham – Arkham Asylum: Štimung savršen. Bas se osjećam kao Batman. Čak sam počeo u stvarnom životu pričati dubljim glasom.

Frank

Mass Effect: Andromeda: Koliko sam shvatio forum se podijelio na nekolicinu koja nije ni dotakla igru i zadrto je blati te većinu koja je igra i slaže se kako se radi o vrlo dobroj igri. Iako je i mene razočarala u određenim dijelovima ipak se ubrajam u potonju skupinu. Nakon 70 sati približavam se kraju i iskreno se nadam da zbog, u najmanju ruku, sramotnog prijema igre nećemo biti uskraćeni za njen nastavak.

Raziel

Metro Last Light: Pričajući o atmosferi, ne znam hoće li i jedna igra ikada biti u mogućnosti napraviti jaču postapokaliptičnu atmosferu nego što ova igra ima. U kombinaciji s ostalim elementima, djelo staro 5 godina je*e matere svim današnjim naslovima.

Cro_Ghost

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Skinuo platinu, ali nekako se ne mogu natjerat na ono smeće od prvog DLC-a.

Tzereen

Destiny: Vrijeme je bilo da napokon probam kakve nam je sve novosti donio Bungie u posljednjem sadržaju pred izlazak Destinyja 2 kasnije ove godine. Ovo je zbilja posebna igra. Kolike nam je sate i sate zabave, uživancije, a ponekad frustracije priuštila…

19Marksman19

Počeo Rise of the Tomb Raider odmah nakon Uncharteda. Pa i nije toliko loše. Malo smo pretjerali sa shitstormom u topicu igre. Ok, priča i likovi se ne smiju staviti u istu rečenicu s U4, ali gameplay ima ono svoje nešto i igra je jednostavno, ono, TOMB RAIDER. Početak igre je izvrstan, baš impresivan i intenzivan.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close