FFA Focus

Što odigrati tijekom vrućeg srpnja?

E3 je davno završio, počele su prave ljetne vrućine, a na tržištu videoigara očekivano je zatišje. Ipak, vjerujemo da će se u nekolicini naslova pronaći neki na koji vrijedi potrošiti vrijeme.

Hawken

Ovaj free-to-play multiplayer naslov donosi borbu mech robotima iz prvog lica. Studio Reloaded Games najavljuje fokus na kreiranje intenzivnih borbi u kojima igrač doživljava iskustva pilotiranja vlastitim mechom, a dodatnu dubinu ponudit će brza akcija prožeta strateškim elementima. Igra nudi šest načina igranja, uz mikrotransakcije koje su gotovo neizbježne u free-to-play naslovima. Hawken se već igra od 1. srpnja na Xboxu One, a verzija za PS4 izlazi 8. srpnja.

Banner Saga 2

Drugi nastavak trilogije taktičkog RPG-a na poteze nastavlja priču smještenu u svijet Vikinga. Podsjećamo da igru besplatno mogu odigrati vlasnici Gold pretplate za Xbox Live od 5. srpnja, a naslov je od 1. srpnja dostupan za PlayStation 4 (verzija za PC izašla je 19. travnja).

Romance of the Three Kingdoms XIII

Iako je igra od kraja siječnja ove godine dostupna za japansko tržište, u Europu stiže 8. srpnja kada će se jedan od rijetkih strateških naslova moći odigrati i na PlayStationu 4 (igra izlazi i za PC na kojem igara ovakve vrste ne manjka). Uz spektakularne strateške bitke, možemo očekivati ljudsku dramu smještenu u Kinu tijekom vladavine dinastije Han.

Carmageddon: Max Damage

8. srpnja izaći će ažurirana verzija razočaravajućeg Carmageddon: Reincarnation i to, zasad, samo za PS4 i Xbox One. Hoće li popravak nedostataka i još jedno igranje na nostalgiju biti dovoljno da vas privuče bezmozgovnom jurcanju i uništavanju automobila?

Ghostbusters

Igra neće imati puno poveznica s radnjom filmskog reboota (osim gotovo istog datuma izlaska i smještanja radnje u isto vrijeme), a radi se o kooperativnoj igri za četiri igrača koji će se suprotstaviti, naravno, duhovima, uz korištenje oružja i spravica poznatih iz filmova. Igra izlazi 12. srpnja za PS4, PC i Xbox One.

Song of the Deep

Kao i kod prethodne igre, datum izlaska je isti, 12. srpanj, no u ovaj naslov polažemo veće nade i očekujemo određenu kvalitetu jer se to podrazumijeva ako igru razvija studio Insomniac Games. Tip igre karakterizira se kao “metroidvania”, a u glavnoj ulozi je djevojka Merryn koja u sklepanoj podmornici kreće u potragu za nestalim ocem.

I Am Setsuna

Za ovu igru reći ćemo da se radi o klasičnom primjeru JRPG-a: igrač kontrolira “party” sastavljen od nekoliko različitih likova, pogled na okolinu je odozgo, a lokacijama kao što su gradovi ili”dungeoni” pristupa se s velike mape svijeta. Nakon Japana, na svjetsko tržište igra izlazi sa zakašnjenjem od otprilike 5 mjeseci, točnije 19. srpnja, a platforme su PS4, PS Vita i PC.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close