FFA Focus

Što se tijekom prosinca igralo na FFA forumu?

Gotovo 100 različitih igara potvrđuje raznovrsnost ukusa FFA zajednice igrača.

Već tri mjeseca traje dominacija Battlefielda 1 kao igre koju igra najviše igrača, a da se ne igra ju samo FPS-ovi, potvrdili su Final Fantasy XV i Uncharted 4. Također se čini da popularnost The Witchera 3 još uvijek ne jenjava i da će se još dugo igrati, a ovaj mjesec od nešto više su se igrali Telltaleov Batman i The Walking Dead: A New Frontier koji je dobro krenuo na početku treće sezone.

Iako se igra nije istaknula pretjeranom kvalitetom, Watch Dogs 2 ipak je upio privući nešto igrača, a od starijih i manje popularnih igara ovaj mjesec smo izdvojili Conker: Live & Reloaded, Mafia II, lijepi RPG I Am Setsuna, prema nekima kultni Final Fantasy IX i Talos Principle našeg Croteama.

Podaci su preuzeti s FFA foruma iz sljedećih tema, a ovim putem pozivamo sve čitatelje na registraciju i sudjelovanje:

FFA Forum

Dojmovi forumaša

19Marksman89

Battlefield 1 – Multiplayer je doveden u red i vrti se kao podmazan. Ekipa u platoonu je aktivna, ima nas skoro za 2 squada uvijek.
Alien Isolation – Počinjem večeras, headset na glavi, sam u sobi. Nek se bog smiluje!

Nenad_97

Uncharted 4 – Trenutno se igra Uncharted 4. Došao sam do 13. chaptera. Oduševljen sam. Predivna avantura u rangu najboljih Indiana Jones filmova.

ThaUrban

World of Final Fantasy – Konačno nastavio, dobio dns XG-a, odlična borba, osobno druga po težini, prvi je Adamantoise. Baš zbog toga volim taktičke RPG igre, radi razmišljanja kaj će enemy sad napraviti, hoće li me spaliti ili ću preživjeti, a pogotovo je to napeto kad uletiš u borbu nepripremljen!

Nexus

Batman: Telltale Series – Prvi put da sam Telltale igru odigrao i sve dovršio. Stvarno odlično. Radnja jako dobra. Tehnički igra nije baš bajna jer mi se srušila 4-5 puta na PS4. Isto tako, frame rate nije bajan, ali pošto igra nema gameplay onda nije toliko grozno, ali rušenja igre se ne smiju dešavati.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close