FFA Focus

Što su članovi FFA foruma igrali tijekom studenog?

Raznovrsnost je i dalje karakterizira ukus forumaša, a prošli mjesec je naglasak definitivno bio na FPS žanru.

Drugi mjesec za redom na vrhu je DICE-ov Battlefield 1 (KLIK), no dominaciju FPS žanra u studenom potvrdili su Call of Duty: Infinite Warfare (KLIK) i još neki nastavci serijala, Titanfall 2 (KLIK), taktički Rainbow Six Siege, brutalni DOOM (KLIK) i Bioshock Infinite.

I dalje je popularan The Witcher 3: Wild Hunt, prisutnost Rise of the Tomb Raider (KLIK) se očekivala, dok čudi prilično slab interes za hitove kao što su Watch Dogs 2 ili Dishonored 2 (KLIK). Veseli činjenica da se i dalje igraju dragulji kao što su Final Fantasy IX, Shenmue 2 ili Syberia.

Broj odigranih igara prošli mjesec bio je 78, pa 80-ak različitih naslova polagano postaje neki prosjek za našu malu, ali aktivnu zajednicu.

Podaci su preuzeti s FFA foruma iz sljedećih tema, a ovim pute pozivamo sve čitatelje na sudjelovanje:

FFA forum

Dojmovi forumaša

19Marksman89

Max Payne 1, 2 i 3 – Trilogija najboljeg TPS-a ikad stvorenog mi je svake zime obavezno štivo.
Alien Isolation – Tjeram se igrati ovu odličnu igru koja me oduševljava u svemu, ali trebat će mi vremena jer nemam muda.

Crozac_Drake

Until Dawn – Prva igra nakon dugo i zadovoljan sam. Jučer baš završio, do kraja sve genijalno kad sam jednom odlukom kardinalno syebo i ubio skoro pola ekipe. Odlična atmosfera, soundtrack, rad kamere koji uvelike doprinosi dojmu i samom horor filingu + inspiracija klasičnim horor slasherima i SAW-om.

Frank

The Witcher 3: Wild Hunt – završio odličnu Blood and Wine ekspanziju. Bajkoviti Toussaint je prekrasna lokacija tako da mi je pucanje selfija produžilo vrijeme prelaska ionako velike ekspanzije.

Fox

FIFA 14 – Uz sve se redovito našlo vremena i za pokoji TLoU meč sa starom ekipom, ali i nezaobilazni FIFA 14 (nepatchirana verzija, molit ću lijepo :P) 2v2 kauč multiplayer petkom.

Chono7

Minecraft Realms – Obavezno prije svake igre se ulazi u Minecraft i s prijateljima i ženom se dovršavaju projekti. Trenutnu inspiraciju crpim iz GOT-a, LOTR-a i serije Vikings. Grad patuljaka daleko na ledom okovanom sjeveru će upravo dobiti tavernu svih taverni!

Torla

Rainbow Six Siege – Još više se igrao R6 Siege, igra koja jednostavno vuče da ju igraš, da napreduješ kao pojedinac i dio ekipe s kojom igraš. Da ti rank raste prema platinumu i diamondu.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close