FFA Focus

Videorecenzija | Xbox One X

Ispitali smo kako se drži najjača konzola današnjice. 

U današnje vrijeme kućne konzole su kod gejmera popularan trend koji ne jenjava. Na tom polju vodi se globalni rat između Microsofta, Nitenda i Sonyja. I dok je Nintendo priča za sebe, Sony i Microsoft se kao izravni konkurenti doslovno ubijaju da nam serviraju proizvod koji će u nama potaknuti zainteresiranost i želju za nabavkom istoga.

Što se tiče tog rata, opće je poznato da Sony godinama već vodi, a Microsoft jednostavno ne uspijeva kvalitetno doprijeti do korisnika i zaprijetiti svom konkurentu. No ekipa iz Microsofta odlučila je “stati na nogu”, uzeti vrijeme i pokušati stvoriti kućnu konzolu kojoj nećemo moći reći “ne”. Uvidjevši svoje nedostatke, Microsoft se ponovo pokušava izdići iz mrtvih, a rezultat njihovog mukotrpnog rada stigao nam je konačno u ruke.

I tako se rodio Project Scorpio, a konzola je dobila i svoje konačno ime. Zove se Xbox One X. Pokrenute su različite kampanje s ciljem da se u trenutku izdavanja (7. 11. 2017.) Xbox One X promovira kao najjača konzola današnjice. Ni mi nismo ostali imuni. Možda znatiželja, a možda strast prema gamingu i novim stvarčicama potaknula nas je da nabavimo ovo “čudo” i detaljno ga izmasakriramo. Konzola je tako kod nas na testiranju već dobrih mjesec dana, a sad je konačno vrijeme da vam donesemo detaljnu recenziju. Uživajte!

Videorecenzija: Xbox One X

 https://www.youtube.com/watch?v=10CwE5xUS6s

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close